Health

Met déze gouden tip zul je nooit meer doorlekken tijdens je menstruatie

menstruatie-doorlekken

Je kent het vast wel. Je bent ongesteld en ook al ben je zo voorzichtig, je lekt toch af en toe wel eens door. Heel vervelend natuurlijk! Daarom hebben wij dé gouden tip waardoor je nooit meer zult doorlekken tijdens je menstruatie. 

Handig! Op deze manier zal je nooit meer doorlekken

Deze tip is écht een enorme life saver. Nu zullen je mooie strings nooit meer verpest worden door bloedvlekken!

Doorlekken tijdens menstruatie

Je zult er vast wel eens mee te maken hebben gehad: doorlekken. Tegenwoordig zijn er verschillende opties, denk aan tampons, maandverband, menstruatiecup, etc, maar toch kan het soms gebeuren dat je doorlekt. Gelukkig hebben wij daar nu een oplossing voor!

TiktTok-lifehack

Er gaat op dit moment een life hack rond op TikTok – waar zouden we toch zijn zonder deze handige app – die ervoor zou moeten zorgen dat je nooit meer doorlekt! Om in het vervolg te kunnen voorkomen dat je doorlekt, is het belangrijk dat je erachter komt waar jij altijd doorlekt. De meeste vrouwen lekken door in de zo gehete ‘doorlekzone’. Zoals je waarschijnlijk wel weet is dit ongeveer aan de ‘achterkant’ van je onderbroek, ter hoogte van je billen. Hierom valt het ook zo op als je doorlekt, wat mega irritant is!

Lees ook
Dit is het beste nieuws voor meiden die doorlekken tijdens hun menstruatie

Dé gouden tip

Nu zou je dit probleem aan kunnen pakken door extra lang maandverband te kopen, maar ook dan kan je nog makkelijk doorlekken als je op een bepaalde manier gaat zitten, liggen of bewegen. Gelukkig deelt TikTok-account @beautyhacks dé gouden tip tegen deze struggle, waarmee je het voor eens en voor altijd zou moeten oplossen! Doe als eerste gewoon maandverband in zoals je altijd doet. Pak vervolgens een tweede maandverbandje en plak deze in de breedte aan de achterkant van het maandverband. Zo voorkom je dus dat je in deze infamous ‘doorlekzone’ nooit meer doorlekt!

Bekijk de video hier:

View post on TikTok

Beeld: pinterest