Astrologie

De sterren hebben gesproken: zo lang blijf jij nog vrijgezel!

vrijgezel sterrenbeeld

Ben jij al een tijdje single en ready to mingle? Wie weet springen binnenkort de vonken over tussen jou en je crush, of vind je wel de liefde van je leven. Het staat allemaal in de sterren geschreven! Check hier of jouw sterrenbeeld het jaar 2024 taken afsluit.

Waterman |20 januari t/m 18 februari

Het jaar 2023 was wat betreft jouw liefdesleven niet een heel groot succes. Je vertrouwen is door je reis heen verloren geraakt, waardoor je het lastig vindt om je opnieuw te hechten aan iemand. Je zelfvertrouwen heeft misschien wel een krasje opgelopen, maar dat mag je, je weg naar de liefde niet laten belemmeren. Stel je hart open en wie weet overkomt jou snel iets moois met een special someone.

Vissen |19 februari t/m 20 maart

We begrijpen dat je reikhalzend uitkijkt naar wat actie in je liefdesleven, maar op dit moment lijkt het er helaas nog niet in te zitten. Maar maak je geen zorgen, er zijn genoeg vissen in de zee! Soms heeft het gewoon wat tijd nodig voordat de juiste persoon op je pad komt. Wanneer dat moment eindelijk aanbreekt, zal het alle wachten meer dan waard zijn geweest.

Ram |21 maart t/m 19 april

Het vinden van de liefde van je leven is voor jou een lang gekoesterde droom die uitkomt. Maar soms lijkt het erop dat deze droom niet uitkomt, juist omdat je er zo naar verlangt. Het is misschien niet iets wat we graag horen, maar vaak gebeuren de beste dingen wanneer we er het minst op rekenen. Probeer voor nu even op jezelf te focussen, en wie weet zal er binnenkort iemand zijn die alle aandacht op jou richt.

Stier |20 april t/m 20 mei

Dit jaar is Stier echt in de gelukszone beland. Je zult iemand vinden op wie je helemaal verliefd wordt. Misschien is het een oude bekende die weer opduikt, of misschien is het een compleet nieuw personage dat in jouw levensverhaal verschijnt. Hoe dan ook, aan het einde van dit jaar zul jij een New Year’s Kiss hebben. De sterren staan gunstig voor jou, dus wees voorbereid op romantiek en opwinding!

Tweelingen |21 mei t/m 20 juni

Tweelingen hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht; als het op liefde aankomt, hoef jij je geen zorgen te maken. Met slechts een knipoog heb je de ander al om je vinger gewonden. Maar vergeet niet af en toe wat kritischer te zijn. Laat je niet misleiden door oppervlakkige vriendelijkheid; aardigheid is iets wat velen bezitten.

Kreeft |21 juni t/m 22 juli

Kreeft heeft alle kwaliteiten om de ideale partner te zijn. Je bent buitengewoon liefdevol en weet in de slaapkamer zeker hoe je iemand moet plezieren. Met je toekomstige partner zul je een hechte band hebben. Geef het een paar maanden en je zult iemand vinden om gezellig mee op de bank te hangen. En ja, Netflix en chill staat dan zeker op de agenda.

Leeuw |23 juli t/m 22 augustus

Wat je ook doet, Leeuw, stop niet met daten! We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om iemand te vinden die net zo creatief is als jij, maar geef de hoop nog niet op. Blijf nieuwe mensen ontmoeten; je weet maar nooit wat voor moois eruit kan voortkomen.

Maagd |23 augustus t/m 22 september

Love is in the air voor Maagd; jij viert Valentijnsdag niet alleen dit jaar! Er is een grote kans dat iemand in februari de roze bril bij je komt opzetten. Jij gaat een leuke 14 februari tegemoet. Spannend!

Weegschaal |23 september t/m 22 oktober

Hoewel je hart vol liefde zit, blijf je de komende tijd nog even vrijgezel. Maar dat is helemaal prima! Het geeft je nu de kans om je te concentreren op jezelf. Je moet immers eerst van jezelf houden voordat je van iemand anders kunt houden.

Schorpioen |23 oktober t/m 21 november

Schorpioen weet precies wat hij wil en staat stevig in zijn schoenen. Zelfvertrouwen straalt van je af, en dat is bewonderenswaardig. Je bent een echte flirt en dat maakt je aantrekkelijk voor velen. Blijf dus gerust nog even flirten, want binnenkort ontmoet jij je ware liefde.

Boogschutter |22 november t/m 21 december

Zoals Davina Michelle zou zeggen: het duurt te lang! Maar wees gerust, er zal eindelijk actie in je liefdesleven komen. De sterren hebben namelijk naar je geluisterd; de eerstvolgende keer dat jij tijdens je vakantie in het zonnetje op het strand ligt, ben je niet alleen. Krijg je het daar niet warm van!

Steenbok |22 december t/m 19 januari

Steenbok is als een bloemblaadje plukkend; ‘Ik hou van hem’, ‘Ik hou niet van hem’. Je bent niet helemaal zeker over liefde en bent behoorlijk kieskeurig. Maar wees voorzichtig, want door die kieskeurigheid loop je misschien wel de liefde van je leven mis. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Wie weet is online daten wel precies wat je nodig hebt?

Beeld: 500 days of summer