Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden zijn het beste in het scoren van deals

sterrenbeelden-shopverslaving

Als jij met een van deze vier sterrenbeelden een dagje gaat shoppen, dan weet je zeker dat je de beste deals te pakken krijgt. Ze zullen geen stuiver extra betalen voor een leuk item, als dit niet nodig is. Zij weten als geen ander waar de grootste sales zijn en kunnen makkelijk iets laten liggen als ze het niet écht nodig hebben.

Stier | 20 april – 20 mei

Als eerste hebben we de Stier. Zij houden van zekerheid als het om geld gaat. Ze geven graag niet te veel uit, om hun overvolle portemonnee niet lichter te maken. Dit aardeteken weet als geen ander waar de beste koopjes zijn en dit doen zij dan ook aan de hand van alle handige apps die er momenteel zijn. Online, alles bij elkaar en altijd op de hoogte van de beste deals.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jij bent op alles voorbereid. Een kapotte vaatwasser? No problemo, dit zag jij al maanden geleden aankomen en je hebt er netjes voor gespaard. Daarnaast weet jij ook precies in welke winkel er sale is en welke merken de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Ben jij huisgenootjes met een Maagd, lucky you! 

Boogschutter | 22 november – 21 december

Een ding weten we zeker over de Boogschutters, zij zijn echte doorzetters! Ze geven niet op totdat zij de beste prijs hebben gevonden. Hebben ze een leuk jurkje of prachtige tas op het oog? Denk maar niet dat zij stoppen voordat ze weten welke winkel de meeste uitverkoop heeft. Dit is zeker een van de sterrenbeelden die als de beste weet hoe ze deals moeten scoren. Dit vuurteken zit dan ook nooit met geldproblemen. Ze hebben alles op orde en zijn financieel heel sterk.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De werkgerichte en logisch ingestelde Steenbok verdient ook zeker een plekje in deze rij. Zij zijn niet alleen in het leven doelgericht en weten wat ze willen, maar ook tijdens het doen van de boodschappen. Een dagje naar de stad? Dan wordt er eerst een lijstje gemaakt met welke spullen ze écht nodig hebben. Ze halen dan ook niks meer of minder. Zien ze een toffe jas hangen? Daar lopen ze zo voorbij, want ze weten dat er thuis nog een prima modelletje hangt. Budgetteren kunnen zij als de beste!

Beeld: gossip girl