Astrologie

Mensen met déze sterrenbeelden zijn het meest gierig

sterrenbeeld-gierig

Gierigheid, een vervelende eigenschap om te hebben. Hoe komt het dat sommige mensen een gat in hun hand hebben terwijl anderen juist geen cent willen uitgeven? Dat staat geschreven in de sterren! Wij hebben de sterrenbeelden die het meest gierig zijn op een rijtje gezet.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Dit sterrenbeeld houdt van aandacht, en zijn dan ook vooral bezig met zichzelf. Iemand anders trakteren op een drankje? Nee bedankt, dat sla jij liever even over. Jij vindt het meer terecht om getrakteerd te worden, dan iets voor iemand anders te kopen. Als er een groepscadeau geregeld moet worden, laat jij dit ook zeker liever aan anderen over. Ze mogen blij zijn dat jij het Tikkie überhaupt hebt betaald! Daarom sta jij op nummer één van de sterrenbeelden die het meest gierig zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent een echte ster in sparen. Het liefst zie jij een zo hoog mogelijk getal op je spaarrekening staan. Jij schiet dan ook liever niets voor, want jij hebt altijd angst dat iemand niet terugbetaalt. Een avondje uit eten? Jij kookt liever thuis om flink wat geld te besparen. Dit sterrenbeeld kiest liever de goedkopere optie, en staat daarom ook in het lijstje van gierige sterrenbeelden.

Lees ook:
Zoveel spaargeld heeft de gemiddelde Nederlander

Stier (20 april – 20 mei)

Dit sterrenbeeld ‘vergeet’ té vaak om vrienden terug te betalen. Jij houdt je geld het liefst bij jezelf, maar profiteert wel van anderen die dingen ‘voorschieten’. Maar als de Stier zelf iets voorschiet, zie je binnen no-time een Tikkie verschijnen. Ja, zelfs voor bedragen van onder de twee euro! Oei…

Beeld: Pinterest