Astrologie

Hier krijgt jouw sterrenbeeld het meeste stress van

sterrenbeeld-stress

Stress ervaren we allemaal wel eens, en dat is ook helemaal niet gek. Waar wij echter achter zijn gekomen, is dat elk sterrenbeeld ergens anders allergieën voor heeft als het gaat om stress. Let op!

Hier krijgt jouw sterrenbeeld de meeste stress van

Welke factor triggert stress bij jou? Dat is dus hartstikke afhankelijk van je sterrenbeeld, klaarblijkelijk.

Ram (21 maart – 19 april)

Mensen die langzaam lopen. OMG! Wat irritant! Hetzelfde geldt trouwens voor mensen die te traag autorijden.

Stier (20 april – 20 mei)

Mensen die zich niet aan de afspraak houden. Jij gaat lekker op discipline en kan er absoluut niet tegen als mensen een afspraak die al een tijdje stond afzeggen.

Lees ook:
Good to know! Déze drie sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Mensen die het altijd maar overal mee eens zijn! Jij kan goede gesprekken voeren met mensen met een duidelijke eigen mening die enigszins tegen de massa in druist, maar iemand zonder mening geeft je juist enorm veel stress.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Sorry Kreeft, maar jij krijgt van letterlijk alles stress…

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Competitie geeft jou stress. Jij moet bewonderd worden door iedereen in de kamer, dus hetgeen waar jij écht niet tegen kan is iemand die die spotlights steelt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Is jouw sterrenbeeld een Maagd? Dan krijg jij stress van onduidelijkheid. Je wil graag alles van tevoren weten en je houdt absoluut niet van verrassingen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen krijgen stress van keuzes maken! Jij moet echt alle pro’s en con’s afwegen voordat je een beslissing kan maken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geheimen spillen. Jij vertrouwt mensen niet zo snel, dus het is voor jou nogal een ding als je geheimen met mensen moet delen.

Lees ook
Wait what?! Deze sterrenbeelden zijn dus nooit onzeker

Boogschutter (22 november – 21 december)

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan krijg jij stress van je kledingkeuzes. Wat moet je vandaag weer aantrekken? Is er een dresscode? HELP!

Steenbok (22 december – 19 januari

Geen dresscode?! Dat kan jij als Steenbok niet aan. Jij hebt duidelijkheid nodig in je leven , en vooral als het gaat om kleding op feestjes.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Andere mensen in je aura hebben die een andere mening hebben dan jij. En dat je er dan eigenlijk ook nog rekening mee moet gaan houden.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als andere mensen stress hebben, daar kan jij namelijk echt niet tegen. Jij voelt alles namelijk haarfijn aan en neemt binnen no-time alle emoties van een ander over.

Beeld: pinterest