Astrologie

Dit vind jij het leukste aan kerst vieren volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-kerst

De feestdagen. Drukke dagen vol met heerlijk eten terwijl je omringt wordt door al je dierbaren. Klinkt als de leukste tijd van het jaar, maar ieder mens heeft een ander favoriet deel van kerst. Volgens je sterrenbeeld vind jij dit het allerleukste aan de kerst.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram vindt de kerstsfeer het allerleukste aan de feestdagen. Je wil altijd haantje de voorste zijn wat z’n vruchten afwerpt wanneer je de kerstboom op gaat tuigen. Dit kan jij als de beste en doe je het liefste al in november. Dan heb je er immers het langst plezier van.

Stier | 20 april – 20 mei

Voor de Stier is de kerstsfeer, maar het eten het leukste aan kerst. Of je je nou uitslooft in de keuken of degene bent die alles mag beoordelen, dat maakt voor jou niks uit. Jouw sterrenbeeld staat erom bekend dat je houdt van alle lekkernijen tijdens de feestdagen. Dat wordt smullen!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het nieuwsgierige karakter van de Tweelingen maakt het wachten op het openen van de cadeaus een ware nachtmerrie. Tegelijkertijd vind jij dit ook het allerleukste aan de kerst. De cadeaus die onder de boom liggen heb je al tientallen keren in je handen gehad, even mee geschud en heb je wellicht al voor een klein stukje opengetrokken. Jij speurneus!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Voor het sterrenbeeld Kreeft is de nostalgie het belangrijkste. Jij houdt enorm van tradities en vindt het heerlijk om samen met je familie herinneringen op te halen. Er is daarom ook niks waar Kreeften meer van houden dan herinneringen maken met hun dierbaren.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Voor de Leeuw is het kopen van cadeaus het leukste aan de kerstdagen. Hoewel jij graag luxe producten voor jezelf koopt, weten veel mensen niet dat je het heerlijk vindt om anderen blij te maken. Dit doe kan je dan ook goed door precies die cadeaus te kopen die je familie graag wil!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jouw favoriete deel van de kerstdagen is de geur van dennenbomen. Dit heeft niet alleen te maken met de feestdagen. Jij als aardeteken houdt enorm van natuurlijke geuren. Voor jouw geen neppe kerstboom dus. Mochten je ouders wel een neppe kerstboom willen, zorg jij wel voor wat heerlijke geurkaarsen in huis.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Voor de Weegschaal is het kopen of krijgen van cadeaus niet het allerleukste, maar het inpakken ervan. Van het kopen van het allerleukste inpakpapier tot het versieren en het netjes schikken van de cadeaus onder de boom. Jij houdt ervan. Alleen nog een Insta kiekje van de ingepakte cadeaus plaatsen en jouw kerst kan niet meer stuk.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen is een dromerig type. Jij vindt het daarom heerlijk om na te denken over alle cadeautjes die je zou willen voor kerst en deze vervolgens op je wishlist te zetten. De Schorpioen weet altijd wel wat te verzinnen voor op de lijst en wil dat het liefste ook krijgen. Pas dan komen alle kerstdromen uit.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Voor jou zijn de feestdagen niet compleet als er geen sneeuw is gevallen. Jij hoopt daarom ieder jaar op een witte kerst. Mocht er in Nederland geen sneeuw vallen, vind jij het een goed idee om met je familie een kersttrip te maken naar de sneeuw.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Het allerleukste deel van de kerst is voor jou het behouden van tradities. Jij hoeft echt niet ieder jaar op een ander kerstfeest te staan, maar houdt van leuke gewoontes. Later vind jij het belangrijk om deze tradities weer door te geven. Jij hebt ze immers ook geleerd van jouw ouders.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman vindt het koude weer eigenlijk wel lekker tijdens de feestdagen. Jij bent van mening dat dit weer echt hoort bij de kerst. Dit komt natuurlijk omdat je sterrenbeeld een luchtteken is en zich ook nog bevindt in de koudste tijd van het jaar. Jij omarmt die kou helemaal.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste skiën

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het leukste aan de kerst is de magie voor de Vissen. De magie van het kerstfeest. Jij houdt van sprookjes, fantasie en feest en gelooft heilig in het feit dat de kerstman dit jaar bij jou langs komt. Geen wonder dat jouw jongere nichtjes en neefjes het liefst bij jou zijn met de kerst.

Beeld: pinterest

Must reads 👀