Fashion

Trend-alert! Sokken in sandalen is dé nieuwste trend van 2023

sokken-in-sandalen-trend

Ja, het is echt waar! De sokken in sandalen trend is weer helemaal terug in de fashionwereld. Misschien dat je het al voorbij hebt zien komen op social media. Deze trend stond voorheen bekend als een echte 'mode disaster', maar het lijkt erop dat ze weer helemaal terug komen deze lente. Wij vertellen je hoe je sokken in sandalen trendy kan dragen.

Sokken in sandalen trend

Deze trend zagen waarschijnlijk veel mensen niet aankomen, maar we gaan het toch echt vaker zien deze lente. De sokken in sandalen trend werd in 2020 ook al gespot bij dure merken, zoals Prada en Gucci en ook sommige influencers zagen we er al meelopen. Het is een combinatie van comfortabel, maar toch fashionable. En sokken worden niet alleen gedragen in sandalen, maar ook in designer pumps. Op die manier kun je ook in de winter high heels dragen ;-).

Deze lente staat dus vooral in het tegen van comfortabele kleding. En daar hoort deze trend dan ook zeker bij. Zo hebben we ook al een aantal modellen van Dior deze trend zien rocken op de catwalk.

Lees ook:
Trend-alert! Chunky shoes is dé schoenentrend van 2023

Zo style je deze trend

Met deze trend kan je echt ontzettend veel kanten op, dat maakt het ook zo leuk. Je kunt gaan voor glitter sokken in pumps, dikke wollen sokken in Birkenstocks of felgekleurde sokken in sandalen. Je kunt deze trend echt eindeloos combineren!

Nog geen idee hoe je deze trend wil gaan stylen? Dan hebben wij alvast een paar leuke ideetjes voor je gevonden:
Beeld: Pinterest

Must reads 👀