Fashion

Lopen op wolkjes: deze goedkope UGG-dupes wil je hebben

sloffen-amazon

Zoek je nog naar heerlijk warme pantoffels om je voeten deze winter lekker knus te houden? Dan hebben wij dé perfecte vondst voor jou! Ze zien er niet alleen leuk uit, maar het voelt ook alsof je op wolkjes loopt.

UGG look a like

De winter heeft zijn ijzige intrede gedaan, en met de kou in de lucht zijn velen van ons op zoek naar de perfecte manier om die onvermijdelijke bibbermomenten te trotseren. Wat kan er nu beter zijn dan een paar heerlijke, betaalbare sloffen die niet alleen je voeten warm houden, maar je ook laten voelen alsof je op wolkjes loopt?

Sloffen bij Amazon

We hebben een paar pareltjes gevonden op Amazon die je gewoon moet hebben. En guess what? Het is een look a like van de populaire UGG-sloffen. Zodra je je voeten in deze pantoffels glijdt, voelt het alsof je op een zachte wolk zweeft. Dit komt door het traagschuim aan de binnenkant, hierdoor past het voetbed zich naar jouw voeten aan en zo kan je de hele dag comfortabel rondlopen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een stevig profiel op de zolen, zodat je ze zelfs buiten kunt dragen. Maar let wel op, want ze hebben prachtig wit bont, en dat wil je natuurlijk niet verpesten. Gelukkig hebben ze daar rekening mee gehouden; de sloffen kunnen gewoon in de wasmachine en zijn ook nog eens waterdicht.

Ben je nog steeds niet verkocht? Wacht maar tot je de prijs hoort. Deze Amazon Litfun sloffen zijn verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren en prints, van roze tot een luipaardprintje. En hier komt het: dit voor maar 26 dollar! Als je ze in euro’s wilt bestellen, ben je nu maar 23,86 euro kwijt. Ja, er zijn wel verzendkosten, maar het blijft nog erg betaalbaar. Niet voor niets zijn ze een #1 bestseller op Amazon; wij zijn duidelijk niet de enigen die er dol op zijn.

Positieve reacties

“Ik kan niet geloven hoe buitengewoon comfortabel en warm ze zijn,” zegt iemand die ze onlangs heeft gekocht. “Perfect voor de winter,” en natuurlijk lijken ze op de UGG-sloffen en iemand zegt dat ze net zo lekker lopen, maar natuurlijk zijn deze van Amazon een stukje goedkoper. “Ze zijn net zo gezellig en comfortabel als de UGG’s die ik heb geprobeerd.” Dus waar wacht je nog op? Het is hoog tijd om die oude sloffen te vervangen en jezelf te trakteren om comfortabel de winter in te gaan!”

Beeld: Amazon