Fashion

4 redenen waarom jij écht crocs in huis zou moet halen

crocs-redenen

Crocs. De meningen zijn erg verdeeld en wisselen elk jaar. Toch lijkt het er nu op, dat de Crocs een echte fashion trend worden. Tijdens de Paris Fashion Week zijn ze vaak gespot en steeds meer mensen gaan de rubberen schoenen dragen. Daarom geven wij je 4 redenen waarom je crocs in huis moet halen. 

1. Comfort

Misschien wel het belangrijkste aspect van schoenen: comfort. Crocs zitten namelijk gewoon verdomd lekker. Zo werden de schoenen in het begin ook op de markt gebracht, als praktisch en comfortabel. Precies om deze reden kregen de schoenen ook zoveel kritiek vanuit de fashion wereld, want mode draait niet om comfort, maar dat is nu helemaal omgeslagen. Tijdens de Paris Fashion Week paradeerde verschillende influencers rond met een paar Crocs aan de voeten. Zelfs modellen Kendall Jenner en Bella Hadid zijn gespot met een paar aan de voeten.

2. Genoeg keuze

Crocs heeft nieuwe boots uitgebracht, en die zijn nu helemaal in. Ook heb je platform versies, verschillende kleuren, printjes en nog veel meer opties. Voor iedereen is er wel een model te vinden. Je hebt zoveel verschillende soorten van de schoen, zelfs een versie met een lekker warme teddy stoflaag aan de binnenkant. Ideaal voor de winter!

View post on TikTok

3. Makkelijk

Deze schoenen zijn ontzettend makkelijk om aan te trekken. Geen veters strikken en geen hele schoen aandoen. Lekker snel voor het boodschappen doen of als je de hond uitlaat. Crocs schiet je zo in en you’re ready to go! En aangezien ze een comeback maken in het modewereldje, kun jij ze gewoon aan zonder je te schamen!

Lees ook:
Fans opgelet! Er bestaat nu ook crocs ondergoed

4. On trend

We kunnen er niet aan ontkomen. De Crocs zijn een echte trend. Smaken kunnen natuurlijk verschillen, dus misschien vind jij de rubberen schoenen wel helemaal niets. Chic is wat anders, maar de schoenen zijn wel helemaal in op het moment. Als jij graag meedoet met modetrends, of al een tijdje zo’n comfortabel paar wil, is nu het moment om de schoenen aan te schaffen.

Beeld: pinterest