Fashion

Zijn je schoenen te klein? Met déze lifehack niet meer

kleine-schoenen-hack

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je hebt nieuwe schoenen gekocht, maar je twijfelde al over de maat. Achteraf had je toch voor die grotere maat moeten gaan. Misschien een tripje naar de schoenmaker? Nee hoor, met deze lifehack kan jij namelijk de schoenen die te klein zijn zelf groter maken!

Te kleine schoenen

Wanneer onze stappers eigenlijk te klein zijn, hebben we verschillende oplossingen. Ten eerste kijken we of ze niet gewoon nog als nieuw eruit zien. Wellicht lukt het wel om ze naar de winkel terug te brengen. De tweede optie is de schoenen naar de schoenmaker brengen, maar dat kost weer onnodig veel geld. Ten slotte hebben we de optie om door de pijn heen te lopen en ze net zolang te dragen tot ze als gegoten zitten. Of is dat niet de laatste optie?

Lifehack

Voor iedereen die momenteel door de pijn heel probeert te lopen hebben we de perfecte lifehack. Thuis kan je te kleine schoenen namelijk ook groter maken. Dit doe je door ze te vullen met plastic zakjes gevuld met water. Vervolgens hoef je de schoenen enkel in de vriezer te leggen en de vriezer het werk te laten doen. Het water bevriest dan en als water bevriest zet het uit. Het volume van ijs is dus groter dan van water met als resultaat, grotere schoenen. De mensen thuis zullen je waarschijnlijk voor gek verklaren, maar wacht maar tot je erachter komt dat deze lifehack echt werkt!

Watch on YouTube

Beeld: instagram @sallyssneakers