Lifestyle

Wil je hebben: Lidl verkoopt nu een roze espressomachine

lidl-roze-espressomachine

Koffie-lovers opgelet! Maak je droom keuken helemaal compleet met deze roze espressomachine van supermarkt Lidl. En hij is nog goed betaalbaar ook!

Roze espressomachine

Ondertussen zijn we op de Girlscene redactie he-le-maal fan van de keukenapparatuur van Silvercrest. Elke keer komt het merk weer met iets leuks. Al eerder hadden we de keukenmachine, staafmixer, messenset en peper en zout set gespot, maar nu is er ook iets voor de koffie liefhebbers onder ons. Naast al hun andere prachtige gekleurde producten, verkopen ze bij Lidl nu ook een barbie roze espressomachine!

Naast dat het koffiezetapparaat in girly pink verkrijgbaar is, kan je hem ook aanschaffen in turquoise en antraciet voor een wat chiquere look. Voor welke kleur ga jij?

Lees ook:
OMG! Bij Lidl kun je nu een pastelkleurig broodrooster kopen

Betaalbaar

Naast dat dit geweldige koffiezetapparaat al je meisjes dromen uit laat komen, is hij ook nog eens goed betaalbaar! Waar sommigen mensen wel tweehonderd euro uitgeven aan een espressomachine, heb je deze roze van Lidl al voor €89,99 in huis. We begrijpen dat het alsnog een hoop geld is, maar je kan er lang mee doen en je beleeft de ultieme barista ervaring.

Het apparaat komt namelijk met een hogedrukstoompijpje. Hiermee kan je heet water aftappen in no-time en melk opschuimen voor de perfecte cappuccino. Daarnaast krijg je er een koffielepel met stampertje bij en een fles ontkalker voor optimaal onderhoud. Wat ook handig is: Je kan twee lekkere bakkies pleur tegelijkertijd zetten. Zo hoeft de visite minder lang te wachten 😉