Love

Oh la la! Liefdesexpert onthult: ‘Zo weet je of iemand je ziet zitten’

signaal-dat-je-aantrekkelijk-bent

Soms ben je er zeker van: de persoon waarmee je date is de ware! Maarre, voordat je direct alle kaarten op tafel legt en je gevoelens deelt, wil je waarschijnlijk even aftasten of de ander ook interesse in jou heeft. Een datingexpert legt uit hoe je kunt herkennen dat de ander jou ook wel ziet zitten!

Hoe weet ik of ik zijn/haar type ben?

Een romantisch diner bij kaarslicht, gehuld in je meest verleidelijke outfit, je beste make-uplook en je haren zorgvuldig gestyled met een jaren 90 blow-out – je bent er helemaal klaar voor om het hart van je date te veroveren. Je bewondert zijn knappe gezicht, mooie donkere ogen, gespierde lichaam en lieve persoonlijkheid, maar wat denkt hij eigenlijk over jou? Het is soms behoorlijk lastig om te peilen of iemand ook interesse in jou heeft, maar gelukkig zijn er een paar dingen waar je op kunt letten om te ontdekken of de aantrekkingskracht wederzijds is. Een van die dingen zijn: complimentjes!

Complimentjes

Op TikTok circuleert momenteel een hele interessante video van datingexpert Broderick Boyd rond. Broderick, die bekend staat om zijn kennis van de liefde, die hij eerder heeft vastgelegd in het boek Magnetize Your Man: Attract The Right Man To Share Your Life With & Be Happier ASAP!, deelt nu alles wat hij weet met degenen die op zoek zijn naar love op zijn platform.

Hij vertelt op welke signalen we moeten letten tijdens een date, zodat we weten of de persoon waarmee we out and about zijn, ook interesse heeft in ons. Broderick heeft het over de subtiele, en vaak over het hoofd geziene, manier waarop iemand duidelijk maakt dat hij interesse in jou heeft.

Het zit ‘m in het ontvangen van complimentjes volgens deze datingexpert. En dan gaat het voornamelijk om complimentjes ontvangen die niet over je uiterlijk gaan! Beetje tegenstrijdig, toch? Maar het schijnt echt te betekenen dat de ander jou dan aantrekkelijk vindt.

Volgens de TikTokker geldt het volgende: als je een knap koppie hebt, gaan mensen er automatisch van uit dat je al talloze complimenten hebt ontvangen over je uiterlijk. Nu, stel je voor dat je op een date bent en je date, die indruk wil maken, besluit om een origineel compliment te bedenken. In plaats van de standaard opmerking over je ogen, gaat hij misschien juist benadrukken hoe spontaan, lief, of positief je overkomt. En als hij complimenteert met je leuke kledingstijl, je geweldige gevoel voor humor, of je dansmoves, dan zijn dat toch wel goede signalen! Het laat zien dat hij de moeite neemt om verder te kijken dan alleen je uiterlijk en waardering heeft voor andere aspecten van wie je bent.

Beeld: instagram @belleprocida