Lifestyle

Zó neem je shotjes zonder de sterke smaak te hoeven proeven

shotjes doen

Je kent het vast wel: tijdens het uitgaan of een feestje vindt iemand het een goed idee om shotjes te doen. En omdat jij toch al een drankje op hebt, zeg je er geen 'nee' tegen. Maar het is zó vies! Gelukkig heeft TikTok de beste lifehack gevonden waardoor jij nooit meer die vieze smaak van sterke drank hoeft te proeven!

Door deze lifehack kun je shotjes drinken zonder ze te proeven

Niemand neemt een shotje tequila omdat het ‘zo lekker is’, toch? De smaak van sterke drank is namelijk erg scherp, waardoor het nemen van een shotje eerder een straf is dan een plezier. Gelukkig voor alle feestgangers onder ons hebben wij een lifehack gevonden die je kan helpen om shotjes te drinken zonder de vieze smaak ervan te proeven!

Ademhaling

Kennelijk helpt het om goed op je ademhaling te letten als je een shotje neemt. Dit komt doordat ongeveer 80% van je smaak beïnvloed wordt door je geur. Als jij dus op een bepaalde manier ademt terwijl je een shotje neemt, proef je het al niet meer! Maar wat is die manier dan?

Als je uitademt voordat je het shotje neemt, en direct nadat je hem hebt doorgeslikt, proef je de alcohol niet meer! Deze hack gaat nu helemaal viraal op TikTok, en veel mensen hebben het al getest. Tot nu toe beaamt iedereen dat het hun heeft geholpen! Ga jij het vanavond al proberen?

View post on TikTok

Waarschuwing

Hoe handig deze lifehack ook is, je moet er natuurlijk wel mee oppassen. Wanneer jij niet half over je nek gaat na het nemen van een shotje, ben je sneller geneigd om er nog eentje te nemen. En hoewel het écht niet erg is als je eens in de zoveel tijd gewoon even alle remmen loslaat, moet je áltijd blijven oppassen dat je niet te ver gaat. Je wil natuurlijk geen alcoholvergiftiging of de rest van je avond spenderen in de toilethokjes!

Benieuwd wat je favoriete drankje is volgens je sterrenbeeld? Volgens je sterrenbeeld is dit je favoriete wijnsoort!

Beeld: pexels