Films & Series

Bingen maar: deze 5 series zijn in juli nieuw op Netflix

series netflix

De maand juni is alweer bijna voorbij en dat betekent weer een verse lading aan goede series op Netflix. Deze series zullen in juli verschijnen op de streamingdienst.

The Witcher – 29 juni

Ben je ook dol op series die veel actie bevatten? Dan is The Witcher zeker een aanrader. Deze Netflix-serie zit vol met monsters en andere mythische wezens. Seizoen twee van deze serie eindigde met een bizarre cliffhanger, waardoor fans niet meer kunnen wachten op het nieuwe seizoen. Op 29 juni komt het eerste deel van het nieuwe seizoen op Netflix en het tweede deel is een maandje later op 27 juli ook te streamen op Netflix.

Watch on YouTube

Falso Amor – 6 juli

In deze nieuwe Netflix-realityshow gaan vijf koppels de ultieme relatietest aan. Maar ze gaan hier wel een stapje verder dan bij Temptation Island. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van deepfake-technologie waardoor niet alle beelden die je te zien krijgt, hoeven te kloppen. Zo moeten de deelnemers raden of hun partner écht met iemand anders aan het zoenen is, of dat het eigenlijk allemaal deepfake-technologie is.

Watch on YouTube

Survival of the Thickest – 13 juli

Survival of the Thickest is een nieuwe Netflix original serie die helemaal draait om body positivity. In de serie volgen we Mavis. Zij is een plus-size styliste die haar leven weer op een rijtje probeert te krijgen nadat ze gedumpt is. En daar komen natuurlijk de nodige struggles bij kijken.

Watch on YouTube

Lees ook: 
Science says: romantische films kijken verbetert jullie relatie

Too Hot To Handle – 14 juli

In het reality programma Too Hot To Handle moet een hele groep knappe singles zich tijdens hun deelname aan het programma compleet inhouden. Niet zoenen, niet samen douchen en al helemaal niet samen het bed induiken. Lukt dit ze? Dan kunnen ze $100.000 dollar winnen. Maar verbreekt één van de deelnemers toch de regels? Dan gaat er elke keer steeds meer geld uit de pot. Spannend!

Watch on YouTube

Sweet Magnolia’s – 20 juli

In Sweet Magnolia’s volgen we het leven van Maddie, Dana Sue, Helen en hun vrienden en familie. Het is volgens fans één van de beste romantische series die er op Netflix staat. Niet vreemd ook dat ze blij zijn dat er nu dan toch ein-de-lijk een nieuw seizoen van Sweet Magnolia’s op Netflix komt. Je kunt deze serie vanaf 20 juli zien op Netflix.

Watch on YouTube

Beeld: netflix