Lifestyle

Trend-alert! Déze roze kerstboom brengt je helemaal in de kerstsfeer

roze-kerstboom

Ook in 2023 gaan we weer de funky kerstversieringen zien! Eerder vertelden we namelijk over de Harry Styles en Fred van Leer kerstballen, maar daar blijft het niet bij. Dit jaar kan je namelijk een roze kerstboom kopen die perfect passen bij jouw funky kerstballen.

Fouter dan fout

Wij zien een thema voor de feestdagen van 2023: ‘Fouter dan Fout’! Te midden van alle hysterische kerstballen en opvallende versieringen ontbrak er nog één ding: een kerstboom die rechtstreeks uit de foute trend komt. De ‘foute’ kerstboom is de laatste jaren steeds populairder geworden, en de roze kerstboom past daar absoluut perfect bij. Waarom gaan voor traditioneel groen als je ook kunt uitpakken met een knalroze exemplaar? Laat die feeststemming maar komen, compleet met een opvallende kerstboom die het middelpunt van jouw kamer zal zijn. Hoogtijd om de kerstboom op te zetten!

Roze kerstboom

We zeggen wel knalroze, maar de foute kerstboom is letterlijk in zo’n fifty shades of pink beschikbaar en kan je op verschillende plekken scoren. Zowel online als offline is deze kerstboom te koop. De boom is perfect voor als je een statement wil maken deze kerst! Wij laten je zien hoe leuk, deze hysterische boom in je huis kan staan en hoe je ‘m kan versieren! Kan je alvast wat inspiratie opdoen 😉

View post on TikTok

Enne, laten we nu even eerlijk zijn. Wie wil er nu niet een roze kerstboom in de woonkamer? Zo pimp je jouw huis even op tijdens de feestdagen. Het voordeel is ook nog dat de meeste roze kerstbomen gewoon nep zijn en dat je ze dus elk jaar weer opnieuw kan gebruiken. Tip: gebruik leuke roze, witte, gouden, zilveren of koperen kerstballen. En om jouw kerstboom helemaal af te maken kan jij ook de strikjes trend erin terug laten komen. Maak zelf strikjes in allemaal kleuren en maten, zo geef jij jouw kerstboom meer body.

Less pink

Begint het al te jeuken als wij jou het idee geven om een roze kerstboom aan te schaffen, maar heb je eigenlijk geen plek voor zo’n grote dennenboom in jouw huis? Ga dan voor een leuke extra minikerstboom in, natuurlijk, de kleur roze. Is roze net iets te heftig voor jou? Dan kan je er ook voor kiezen om roze lichtjes in een normale groene kerstboom te doen of denk aan leuke roze kerstballen en strikjes. Zo breng jij de kleur roze telkens terug in de kerstboom, zonder dat je een hele roze kerstboom koopt.

Beeld: pinterest