Lifestyle

Dit zijn de 3 grootste kerst trends van 2023

grootste-kersttrends-2023

De winter is nog niet aangebroken, maar het is nooit te vroeg om kerstdecoraties in te slaan. De liefhebbers van dit feestelijke seizoen kijken er al het hele jaar naar uit, dus waarom niet vroeg beginnen? Dit zijn de drie grootste kersttrends van 2023 en wij kunnen niet wachten totdat we de kerstboom weer in de woonkamer hebben staan.

Grootste kersttrends van 2023

Kerstmis is een eeuwenoud feest, maar de decoraties gaan gelukkig met de tijd mee. Elk jaar wordt er wel weer een nieuwe stijl ontdekt en wij zijn er graag als eerste bij. Voordat de eerste sneeuwvlokken de grond raken, houden wij ons bezig met hoe de kerstboom er dit jaar uit komt te zien. De grootste kersttrends van 2023 lopen erg uiteen en er zit vast een tussen die helemaal past bij jouw interieur. Gooi het roer om en ga eens voor iets anders dan je normaal gesproken gewend bent.

Houd je het liever bij een traditionele boom en kerstversiering? Geen zorgen, want de klassieke rood-groen combinatie gaat nooit uit de mode 😉

1. Romantisch roze

Het mag dan nog wel vriezen buiten, maar wij smelten bij het idee van een romantische kerst. Pastelkleurtjes, parels, strikjes en schattige roze decoraties. We love it all! Om te voorkomen dat we straks een Barbie kerstboom in de woonkamer hebben staan, is het belangrijk om de balans te bewaren. Combineer het oudroze met warm oranje, goud, wit en parelmoer. Maak het zo gek als je zelf wil of houd het kalm en klassiek.

2. Natuurlijke tinten

Is jouw favoriete seizoen herfst en wil je nog wel even in deze sferen blijven? Dat kan! Ook tijdens de kerst kunnen we een knus en warm gevoel creëren in de woonkamer. Dit is een van de grootste kersttrends van 2023 en je zult het dit najaar vast en zeker voorbij zien komen bij je favoriete influencers en celebs. Van bruin en oranje tot aan groen en geel. Alle natuurlijke kleuren komen aan bod. Haal de magische buitenwereld naar binnen en decoreer je boom met schattige paddenstoeltjes, elfjes, vogels en dennenappels. Dit neutrale kleurpalet is zo populair omdat het erg toegankelijk is.

3. Winter wonderland

Deze kersttrend komt elk jaar terug, maar dit jaar met een twist. Als we aan winter wonderland denken, zien we witte sneeuw, kristallen en coole kleuren voor ons. Dit najaar doen we het net even anders! Gebruik royaal blauw en diep goud bruin als je hoofdkleuren. Laat vervolgens je creativiteit de vrije loop en gooi er wat licht blauw, glitters en peach bij. De mix van koude en warme kleuren geven een wonderlijke uitstraling. Om het helemaal af te maken, kan je nog wat neppe sneeuw in huis halen of ga dit jaar voor een witte kerstboom. Merry Christmas!

Beeld: pinterest