Celebs

Rijk Hofman openhartig over liefdesleven: ‘Ik ben aan het daten’

rijk hofman daten

Na zes seizoenen heeft Robbert Rodenburg het eindelijk voor elkaar gekregen. Rijk Hofman was na vele verzoeken eindelijk te gast in het nieuwe seizoen van Open Kaart. De twee zijn bovendien beste vrienden en dat maakt het gesprek alleen maar leuker om naar te luisteren. Ook bevestigde Rijk Hofman dat hij met iemand aan het daten is, gaat dit toevallig om Monica Geuze?

Rijk Hofman

Rijk Hofman heeft wel eens eerder aangegeven dat hij geen interviews doet, omdat hij dan niet de controle heeft over de video. Toch is het zijn best friend Robbert Rodenburg gelukt om Rijk in die stoel te krijgen. In het nieuwe seizoen van Open Kaart praten de twee openhartig over de liefde, daten, mental health en hun goede vriendschap. Zij hebben het ook uitvoerig over Rijk zijn avontuurtjes in bed gehad. “Jij werd gek dat ik naast jou met iemand anders het bed ging delen de hele tijd. Pas geleden nog”, aldus Rijk over zijn wilde avonturen waar Robbert bij was. “Jij bent alle gêne voorbij”, lacht Robbert. Rijk Hofman geeft ook aan dat hij met iemand aan het daten is, zal dit dan toch over Monica Geuze gaan?

Daten

Als Robbert vraagt naar Rijks huidige liefdesleven, kan Rijk niet meer stoppen met lachen. “Ik date nu met iemand”, aldus Rijk. Maar Rijk heeft met haar één afspraak. “Het maakt niet uit wat de vraag is, we zullen nooit één keer liegen”, aldus Rijk. “Dat is zo heerlijk, zo verademend. Ik ben zo blij dat we dat doen.” Hij geeft aan dat hij op deze manier nooit aan haar eerlijkheid twijfelt en zich daarom nul zorgen maakt. “Op het moment dat dat verandert, werkt het niet meer”, vertelt hij.

Lees ook: 
Volgers schrikken door onherkenbaar gezicht van Fabiola Volkers

Kinderen

Ook stel Robbert de vraag of Rijk een kinderwens heeft. Hier geeft Rijk duidelijk antwoord op: “Ik hoef niet zelf kinderen. Ik heb die verlangens niet”, laat hij weten. Maar hij wil wel iets duidelijk maken: “Als ik iemand ontmoet die al een kind heeft, dan zou ik dat leuk vinden.” Het lijkt erop dat Rijk misschien wel hint naar Monica Geuze, die natuurlijk al een dochtertje heeft. Rijk vertelt tijdens het interview niet wie deze mysterieuze dame is en Robbert vraagt ook niet naar namen. Wij zijn ieder geval benieuwd en hopen binnenkort meer te horen over Rijk zijn nieuwe liefde.

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @rijkhofman