Films & Series

Bingen maar: dit is de releasedatum van Heartstopper op Netflix

heartstopper-releasedatum-netflix

Streamingdienst Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen van Heartstopper te zien is. We can't wait!

Heartstopper

Ondanks we het bijna niet kunnen geloven dat je deze hype gemist hebt, zijn er vast mensen die niet weten waar de populaire serie Heartstopper over gaat. Tijdens het eerste seizoen volg je de zachtaardige, lieve Charlie en stoere rugbyspeler Nick. Ze ontmoeten elkaar op de middelbare school en hun bijzondere vriendschap groeit al snel uit tot meer! Ze weten niet wat hen overkomt en zoeken samen uit wat dit betekent. Deze LHTBQ+ serie tekent heel goed het beeld van zelfontdekking en zelfacceptatie. Maar deze eerste acht afleveringen waren natuurlijk niet genoeg voor de fans! Het tweede seizoen komt eraan en Netflix heeft eindelijk de releasedatum van Heartstopper bekend gemaakt.

Tweede seizoen

De enthousiaste fans kunnen niet wachten om te zien hoe het verder gaat met de love birds Charlie en Nick. In het tweede seizoen van de hit-serie zien we hoe zij nog dichter tot elkaar groeien en nieuwe dingen ontdekken in de relatie. Ook Toa en Elle zijn op ontdekkingstocht om te kijken of er meer gevoelens spelen dan alleen vriendschap. Daarnaast ontmoeten we de broer van Nick, David. Hij kan er maar niet bij met zijn hoofd dat zijn rugbyspelende broertjes een vriendje heeft.

De vriendengroep en hun klasgenootjes maken in het tweede seizoen ook nog een trip naar het buitenland. Tijdens hun schoolreis naar Parijs gebeurt er een hele hoop en het schoolbal komt langzamerhand in zicht.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit is alles wat je wil weten over seizoen 2 van Heartstopper

Releasedatum

Helaas moeten we nog een poosje wachten voordat we zien hoe het verder gaat met de scholieren. Netflix heeft namelijk gedeeld dat de releasedatum van het nieuwe seizoen van Heartstopper op 3 augustus 2023 is. In de tussentijd kunnen we ons gelukkig nog wel vermaken met de eerste afleveringen van de serie. Wij vinden het hélemaal niet erg om deze nóg een keer te kijken 😉

View post on Instagram
 
Beeld: netflix

Must reads 👀