Food

Coffee lovers: deze heerlijke pistache cappuccino kun je zelf thuis maken

pistache cappucino

Ben je klaar om je vaste koffieroutine een groene upgrade te geven? Maak kennis met de pistache cappuccino, de nieuwste koffiesensatie die we constant op TikTok voorbij zien komen. Voor liefhebbers van pistache is deze luxe koffie een absolute must-try. Het beste van alles? Hij is ontzettend makkelijk thuis te maken.

Pistache neemt het seizoen over

De groene tinten veroveren het voorjaar! Van de trendy groene matcha nagels – die natuurlijk geïnspireerd door de geliefde matcha latte – tot de verrukkelijke avocado toast als ontbijt, groen is helemaal in. Maar er is een nieuwe groene sensatie die het internet in razend tempo verovert: pistache!

Eerder dit jaar maakten we al kennis met dé nieuwe modekleur van 2024. Dit jaar zullen we een verscheidenheid aan groentinten terugzien in de modewereld, maar pistachegroen spant toch echt de kroon. De frisse tint past namelijk perfect bij de andere pasteltinten die het warmere weer met zich meebrengt. En het blijft niet bij mode alleen! Na de crompouce en  crookie gekte werd de pistachio croissant een enorm succes onder foodies.

Pistachio cappuccino

Nu hebben we niet alleen groen nieuws voor fashionista’s en foodies, maar ook voor koffieliefhebbers! Ben je van alle markten thuis? Dan kun je vanaf nu je outfit matchen met je nieuwe favoriete kopje koffie. En om het helemaal af te maken, kun je langs de bakker voor een heerlijke pistachio croissant! De matcha latte krijgt namelijk een groene concurrent: de pistache cappuccino.

Wij beginnen de dag niet zonder een lekkere kop koffie. Ben je een keer toe aan een luxere koffie-ervaring? Dan moet je echt eens een poging wagen tot deze groene cappuccino die we continu voorbij zien komen op TikTok. En het beste nieuws? Hij is ontzettend simpel thuis te maken. Extra lekker dus!

Het enige dat je hoeft te doen, is een beetje pistache crème in je kopje smeren voordat je de koffie erin giet. Voeg eventueel wat pistachekruimels toe voor een extra luxe touch, maar als je liever geen kruimels in je koffie hebt – wat we ons goed kunnen voorstellen – kun je deze stap ook overslaan. Schuim voor een cappuccino nog wat melk op en voeg die toe aan de koffie. Is dat niet even genieten!

Je kunt deze koffie zelfs serveren als toetje. Maar zeg dat maar niet tegen een Italiaan, die vindt het namelijk niet zo leuk als er koffie wordt gedronken na 11 uur!

View post on TikTok

Zin een Italiaanse lekkernij? Deze roze tiramisu is het lekkerste toetje van deze lente.