Food

Yummy: deze perenijs shotjes moet je zeker proberen deze zomer

perenijs shotjes

Op een warme zomerse dag is een lekker waterijsje zeker niet verkeerd. En dan hebben we het vooral over die heerlijke perenijsjes waar we vroeger als kind zo dol op waren. We hebben nu dan ook goed nieuws. Je kunt namelijk nu perenijs shotjes kopen of zelf maken tijdens jouw volgende girls night.

Perenijs shotjes

Ben je ook zo dol op die lekkere verkoelende perenijsjes die je vroeger als kind veel at? Dan zal dit drankje ook zeker bij jou in de smaak vallen. Slijterij De Slijter verkoopt nu namelijk perenijs shotjes kant-en-klaar in een fles. Het is een nieuwe aanvulling op hun shotjes assortiment, want zij hebben in het verleden wel eens meer gekke smaken verkocht. Zo hebben zij ook verschillende party shots en zelfs de tompouce shot.

Op de website van slijterij De Slijter kun je zelf de Perenijs shot bestellen. Je bestelt de fles voor maar liefst €13,99. Belangrijk om te weten: één fles perenijs shot bevat een alcoholpercentage van 12%. De nieuwe smaak is enorm populair, dus wees er snel bij, want OP=OP. Klik hier om deze heerlijke perenijs shot te bestellen.

Lees ook:
Dít zijn de 5 lekkerste shotjes tijdens een avondje stappen

Hoe kan je de shotjes zelf maken?

Wil je toch liever zelf perenijs shotjes maken? Bekijk dan onderstaande video waarin ze uitleggen hoe je deze shotjes zelf maakt. Het is super easy en ook nog eens een leuke activiteit om samen te doen met je vriendinnen tijdens een girls night. Cheers!

Watch on YouTube

Beeld: DESLIJTER.com