Beauty

Deze lekkere parfum van de Wibra lijkt precies op La Vie Est Belle

la vie est belle

Wie houdt er nou niet van een goede dupe? Blijkbaar wil de Wibra nog weleens pareltjes verkopen, zo onder andere een parfum dupe van het welbekende geurtje La Vie Est Belle, van Lancôme.

De perfecte La Vie Est Belle dupe

Iedereen kent het zoete, fruitige, bloemige luchtje van Lancôme wel. We hebben het hier over de meest bekende geur van het merk, namelijk La Vie Est Belle. Het is een geur die tot op heden vaak wordt nagemaakt, maar ook vaak net de plank volledig misslaat. Het lijkt erop dat het Wibra is gelukt met het nabootsen van de geur.

Goedkoop

De Shirley May Belle Vie Parfum is dé perfecte dupe. Net als de echte heeft deze een bloemige en vrouwelijke geur en kan prima gedragen worden als everyday parfum. In tegenstelling tot Lancôme, vraagt de Wibra niet de hoofdprijs. Voor maar liefst vier euro heb je een mooie 100ml. Normaal zou je hiervoor minimaal 150 euro mogen ophoesten.

Bron: Wibra

In de TikTok-video spotten we nog meer dupes van bekende geurtjes, maar onze all time favorite blijft La Vie Est Belle. Heb je een andere favoriete geur? Check dan de video om te kijken of-ie ertussen zit.

View post on TikTok

Action dupe

Wibra is niet de enige die goede dupes maakt. Onlangs ging er een parfum van de Action viraal op TikTok. Deze zou namelijk erg op Giorgio Armani’s Si moeten lijken. TikTokker @cocochanou stuitte op de geur. Niet veel later was het luchtje in elke Action he-le-maal uitverkocht. Voor nog geen paar euro heb je een flesje dat lang mee gaat. Perfect voor de zomer (of uh, kunnen we het beter herfst noemen?)