Beauty

Deze goedkope parfum van Action gaat viral op TikTok

action-parfum-tiktok

Geen fortuin betalen voor een flesje parfum? We got you! Een parfum van de Action gaat namelijk helemaal viral op TikTok. Deze wil jij zeker weten aan je collectie toevoegen, en wij vertellen je waarom!

Action parfum

Op TikTok gaat een filmpje viral van @cocochanou. Zij laat verschillende parfums zien van de Action, die bijna precies hetzelfde ruiken als andere dure luchtjes. Ze plaatste een tijdje geleden een TikTok over een Action parfum, die een dupe zou zijn van Giorgio Armani’s Si. Dit filmpje ging super viral en het Action luchtje was binnen no-time uitverkocht. Kortom, deze parfum moet je hebben!

View post on TikTok

Goedkoop

De parfums van de Action zijn goedkoop, en dat is natuurlijk heel fijn! Helaas betekent dit wel dat de geurtjes een stuk sneller vervagen dan duurdere parfums. Je moet het geurtje dus iets vaker op sprayen dan normaal, maar dit is geen grote moeite. De goedkope luchtjes van de Action zijn ideaal om mee te nemen in je tas. Je kan ze dus makkelijk gedurende de dag een paar keer opnieuw aanbrengen. Sprayen maar!

Lees meer:
Say what? Op deze gekke plekken moet je parfum spuiten

Meer dupes

Zoek jij een luchtje die goedkoop is, maar wel iets langer blijft zitten? Dan zijn de Zara-parfums waarschijnlijk iets voor jou! Eerder gingen de geurtjes van de Zara namelijk ook al viral op TikTok. In de kledingwinkel vind je, net als bij Action, verschillende goedkopere dupes van dure luchtjes. Ze vervagen alleen iets minder snel als die van de Action. Wij hebben wat van de dupes van Zara voor je op een rijtje zet, met de bijpassende dure parfum.

Zara Lightly Bloom is een goeie dupe van Miss Dior Blooming BouquetZara Tuberose is een goeie dupe van J’adore Dior, Zara Oriental is een goeie dupe van Si Giorgio Armani, Zara Cherry Smoothie is een goeie dupe van Tom Ford Lost Cherry en Zara Fields At Nightfall is een goeie dupe van Zadig & Voltaire This is Her. Heb jij al een keuze kunnen maken?

Beeld: pinterest