Beauty

Budget tip: Action verkoopt Hawaiian Tropic zonnebrand dupe

action-zonnebrand-dupe

Zonnebrand is onmisbaar als je een dagje naar het strand of zwembad gaat. ledereen wil goede bescherming, maar wel snel bruin worden. Gelukkig zijn er genoeg verschillende lotions en olies die hiervoor zorgen. Niet alleen de dure merken hebben goede producten, je kan voor een paar euro hetzelfde resultaat krijgen. Action heeft een Hawaiian Tropic zonnebrand dupe in de schappen staan.

Hawaiian Tropic zonnebrand

Je kent ze wel, de zonnebrand flesjes van Hawaiian Tropic. Deze populaire lotions en olies haal je niet alleen in huis voor de goede uv-bescherming, maar voornamelijk voor de verrukkelijke kokos geur. De sterke zoete geur herken je uit duizenden. Wanneer je het beige flesje opent en er aan ruikt, zit je met je gedachten al op een tropisch eiland en met je voetjes in het zand. Heerlijk! Geen wonder dat deze zonnebrand zo populair is. Wel één minpuntje, een flesje is best wel prijzig. Voor 180 milliliter betaal al meer dan twintig euro. Pff… Gelukkig heeft Action nu een goedkopere variant op de markt gebracht en dit is dé perfecte dupe van Hawaiian Tropic zonnebrand.

Lees ook:
Dit zijn dé beste dupes bij Action van 2023

Action dupe is een koopje

Wanneer je de alleswinkel binnenloopt, zie je direct over welke zonnebrand we het hebben. Ze zijn te herkennen aan de bruine en beige flesjes. Het design is overduidelijk geïnspireerd op de Hawaiian Tropic tubes. Daarnaast is ook de geur van de Action dupe identiek aan de zonnebrand van het duurdere merk. De Caribbean Bronze lotions en olies, hebben naast het beschermen tegen de zonnestralen, ook een tanning functie. Je zou je er extra snel bruin van worden en je kleurtje blijft er langer door zitten.

Niet alles is één-op-één hetzelfde. De structuur van de Action zonnebrand is wat dunner, waar de Hawaiian Tropic iets dikker en romiger aanvoelt. Het is maar waar je meer van houdt! De Carribean Bronze voelt niet plakkerig aan en blijft lang zitten. Je hoeft niet elke tien minuten weer te smeren, want zelfs na twee uur lang in de zon braden, heb je nog niks om zorgen over te maken. Scoor de olie en zonnebrand dupe van Hawaiian Tropic nu bij Action! Wees er maar vlug bij, want wij denken zomaar dat dit een populair product is.