Beauty

Dit heerlijke parfum van Wibra is de perfecte dupe van Gucci Bloom

gucci-bloom-dupe

Wie houdt er nou niet van een goede dupe? Blijkbaar wil Wibra nog weleens pareltjes verkopen, zo onder andere een parfum dupe van het welbekende geurtje Gucci Bloom. We love it!

Gucci Bloom

Gucci Bloom is sinds dat het parfum op de markt kwam, al een grote publieksfavoriet. Het bloemige parfum staat voor vrouwelijkheid en ruikt dan ook verrukkelijk. Het is een fris zoete geur, maar niet té overweldigend. Het ruikt alsof je door een bloementuin heen wandelt op een zonnige zomerdag. Het is een diep en poederachtig parfum. Ideaal voor de late avonduurtjes en per-fect voor date night 😉 Helaas betaal je voor 100 milliliter van Gucci Bloom bijna honderd (!) euro, maar niet getreurd want wij hebben te perfecte dupe voor je gevonden!

 

Goedkope dupe

Dankzij de Sale Zusjes op TikTok weten wij dat je bij Wibra de perfecte dupe van Gucci Bloom kan scoren. Voor hetzelfde aantal milliliters betaal je nog geen 5% van de prijs. Voor maar €3,99 haal je dit heerlijke parfum al in huis. Het luchtje ruikt niet alleen nét zo bloemig als de duurdere variant, maar blijft ook nog eens goed zitten. Vaak gaan goedkope luchtjes niet zo lang mee, maar Wibra heeft er overduidelijk verstand van. Je hebt niet veel nodig om heel de dag door naar een bosbloemen te ruiken. Waar wacht je nog op? Run to Wibra! 

Lees meer:
Deze goedkope parfum van Action gaat viral op TikTok

Meer Wibra geurtjes

Bij alleswinkel Wibra kan je niet alleen een heerlijke Gucci Bloom dupe halen, maar ook een goedkopere versie van La Vie Est Belle. Dit populaire geurtje is al talloze keren nagemaakt, maar hier zaten helaas een aantal tegenvallers tussen. De dupe van Wibra schijnt echt een 1-op-1 te zijn en hij blijft ook nog eens lang zitten! Houd je niet zo van Gucci Bloom en La Vie Est Belle? Geen zorgen er zijn nog een hoop andere lekkere geurtjes. Bekijk de video hieronder en misschien spot jij wel je all time favorite (maar dan maar voor €4,- euro!)

View post on TikTok

Must reads 👀