News

Je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Ex on the Beach

nieuw-seizoen-ex-on-the-beach

Het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is nog niet eens voorbij, maar het nieuwe seizoen is door MTV alweer aangekondigd. Dat betekent dat we nog veel meer drama kunnen verwachten. En dat niet alleen, want je kunt je vanaf nu ook opgeven voor het tiende seizoen van het populaire programma.

Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Televisiezender MTV heeft op hun website laten weten dat ze weer op zoek zijn naar nieuwe singles voor Ex on the Beach: Double Dutch. “Smul jij van drama? Durf jij de confrontatie aan te gaan met de Tablet of Terror? Of ben je opzoek naar dé ultieme zomerliefde? Dan zoeken wij jou misschien wel voor het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch”, is er te lezen op de site.

Lees ook:
Dit moment uit Ex on the Beach: Double Dutch is in scène gezet

Welke ex is next?

“De Tablet of Terror is nog bezig de singles van dit seizoen een helvakantie te bezorgen, maar is nu al op zoek naar nieuwe sexy singles. Voel jij je aangesproken en denk jij een vakantie met jouw ex te kunnen overleven?” Klik dan hier om je op te geven voor een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. En wie weet lig jij in de toekomst dan wel ergens ontspannen op een tropisch strand, terwijl je je iedere keer weer moet afvragen: welke ex is next?

View post on Instagram
 

Beeld: MTV