News

Like Monica staat NU op Videoland: “Robbert is geen fan van de camera”

Het is eindelijk zo ver, Like Monica seizoen 2 staat op Videoland! Na lang wachten krijg je weer een exclusief kijkje in het leven van de influencer. Ze heeft net een huis gekocht met haar grote liefde Robbert en het verbouwen is gestart. Monica vertelt aan RTL Boulevard wat ze van het tweede seizoen vindt.

Monica Geuze over tweede seizoen Like Monica

Na super lang wachten staat seizoen twee van Like Monica eindelijk op Videoland! In de realityserie kan je meekijken in het leven van de succesvolle influencer Monica Geuze. Deze duizendpoot begon haar carrière op YouTube, maar ze is al snel uitgegroeid tot meer. Ze presenteert, ze is bekend op Instagram en ze schreef twee boeken. Naast dit drukke leven heeft ze ook nog eens een super lieve vriend genaamd Robbert. Er is alleen één probleem…Robbert houdt niet zo van de camera.

Like Monica seizoen 1

Het eerste seizoen van de realityserie was heel persoonlijk. Je zag dat Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar gingen. Natuurlijk brengt dit minder leuke momenten met zich mee. Gelukkig was er een lichtpuntje in het leven van de celeb. Ze leerde een nieuwe man kennen genaamd Robbert Kroese. Al snel sloeg de vlam over en de twee zijn nu al een tijdje samen.

View post on Instagram
 

Geen tweede seizoen

“Eigenlijk dacht ik na het eerste seizoen: ‘ik vind  het wel goed zo’. Ik zat tijdens de opnames niet lekker in mijn vel en als ik terug kijk hielt ik er geen positief gevoel aan over”, vertelt Monica aan RTL Boulevard. Gelukkig is ze van gedachten veranderd, maar seizoen twee wordt wel iets anders. “Het blijft net zo persoonlijk, maar het wordt nu veel meer feel good.”

Robbert en de camera

“We hoeven geen spin off van Robbert te verwachten”, grapt Monica. Ze vertelt dat haar vriend nog steeds geen fan is van de camera. “Ik moet van tevoren altijd even zeggen als ze komen filmen. Dan trekt hij even dat leuke jasje aan. Hij is wel ijdel hoor!”

Ben jij benieuwd naar het nieuwe seizoen? Hij staat nu al op Videoland! Bekijk hieronder de eerste beelden van aflevering 1.

View post on Instagram
 

 
Bron: RTL BoulevardBeeld: Bruno Press