News

Like Monica seizoen 2: Videoland geeft de eerste beelden vrij

Heb jij ook zo genoten van Like Monica seizoen 1? Gelukkig is het tweede seizoen bevestigd! Vanaf 9 juni is Like Monica seizoen 2 te bekijken op Videoland. Op het Instagram-account van het streamingplatform staat alvast een kleine preview van het nieuwe seizoen.

Like Monica seizoen 2: de eerste beelden

Yay! Like Monica seizoen 2 is officieel bevestigd! Omcirkel de datum 9 juni want vanaf dat moment is het nieuwe seizoen te zien op Videoland. Monica Geuze verklapte al een aantal verhaallijnen uit de serie. Eén daarvan is de verhuizing met haar vriend Robert. De twee hebben besloten dat ze klaar zijn voor de volgende stap. Dit hele proces is gefilmd en Videoland laat alvast een klein stukje zien.

Trailer

In de trailer van Like Monica seizoen 2 zie je het nieuwe huisje van Monica en Robert. De twee zijn bezig met de inrichting, maar dat gaat niet helemaal soepel. "Ik vind dit dus mooi", zegt de influencer over een kleur voor op de muur. "Nee dat vind ik niet zo mooi. Misschien moet het gewoon grijs zijn", zegt Robert. Hier is Monica het niet mee eens "nee ik heb een hekel aan grijs." Oh nee! Hoe zou het huis er uit komen te zien? Wij zijn heel erg benieuwd! Kijk de hele trailer hieronder.

Wist jij dat Monica Geuze meer cosmetische ingrepen heeft gedaan dan alleen haar lippen? Lees er hier alles over!

 
Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved