News

Oke dan: er bestaat nu een geurkaars die ruikt naar het orgasme van Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian heeft haar ex Scott Disick al lang achter zich gelaten. De celeb heeft nu een relatie met de 45-jarige Travis Barker. De twee hielden hun relatie geheim tot begin dit jaar, maar nu mag iedereen weten hoe gek ze zijn op elkaar. Zo gek dat Travis een geurkaars heeft die ruikt naar het orgasme van zijn vriendin.

Kourtney Kardashian heeft een geurkaars die ruikt naar haar orgasme

Geurkaarsen zijn altijd goed zou je denken, maar ook als de kaars ruikt naar een orgasme? De 42-jarige Kourtney Kardashian bracht een kaars uit die hiernaar ruikt. Ze bracht dit uit in samenwerking met de geurkaarsenlijn van Gwyneth Paltrow, genaamd Goop and Heretic. Gweyneth maakte al eerder een opvallende kaars. Namelijk een kaars die ruikt naar haar vagina. Hmm, we zouden die niet zo snel aansteken tijdens een romantisch diner…

This smells like Kourtney’s orgasm

De kaars van Kourtney komt waarschijnlijk niet op de markt, maar haar vriend Travis Barker heeft er wel eentje gescoord. Hij deelt zijn bijzondere kaars trots op zijn Instagram Stories. Kourney ziet dit en repost het bericht. Op de foto zie je de kaars waar heel duidelijk op staat: ‘This smells like Kourtney’s orgasm‘. Helaas geeft hij niets weg over de geur (waar wij dan wel nieuwsgierig naar zijn).

Bron: Instagram @travisbarker

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het stel is helemaal weg van elkaar en dat blijk weer uit deze kaars. Eerder haalden ze te krantenkoppen al door een super lieve foto samen in de woestijn. Wie hier niet blij mee is? Scott Disick, de ex van Kourtney en de vader van haar kinderen. Hij heeft het contact met haar gebroken omdat hij niet kon aanzien dat zijn ex een nieuwe relatie heeft. De twee hebben natuurlijk nog wel contact over hun kinderen. Die arme Scott…

View post on Instagram
 

Er gingen geruchten rond dat Kourtney zwanger zou zijn van Travis. Dit bleek niet waar te zijn en de ster haalt keihard uit naar de roddelaars. Benieuwd? Klik dan hier!

Bron: metro.co.ukBeeld: Getty Images