News

Zo reageert Kourtney Kardashian op de geruchten rond haar zwangerschap

Op Instagram kunnen we altijd genieten van de Kardashians die hun prachtige huizen laten zien of in de mooiste outfits rondlopen. Daarnaast zien we ook de jongere generatie soms langskomen in hun tijdlijn. Fans van Kourtney Kardashian beweren dat de realityster opnieuw zwanger zou zijn en dat komt allemaal door deze foto’s…

Kourtney Kardashian lijkt zwanger in bikinifoto’s

Doordat iedereen zijn tijd nu groot en deels in huis doorbrengt, moeten de Kardashians hier ook aan geloven. Zo deelt Kourtney een foto op Instagram waarin ze zich, gekleed in een bikini, vermaakt rondom haar (reusachtige) stulpje. Direct stromen de reacties binnen met de vraag of de realityster misschien zwanger zou zijn van haar vierde kind.

View post on Instagram
 

Kourtney Kardashian reageert op reacties over zwangerschap

Nadat er steeds meer reacties komen over een mogelijke zwangerschap, besluit Kourtney hierop te reageren. “Zo zie ik eruit met een paar kilootjes meer en eerlijk gezegd bevalt me dat wel. Ik heb drie kinderen op de wereld gezet en zo ziet mijn lichaam er daarna uit.” Hiermee maakt ze duidelijk dat ze geen vierde kind verwacht. Daarnaast denken fans ook dat haar zus Khloé zwanger is van ex-vriend Tristan Thompson. Op Twitter haalt Khloé uit. 

View post on Twitter

Vanaf deze datum staat Keeping Up With The Kardashians op Netflix.

Bron: pagesix.com, rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀