News

Kourtney Kardashian maakt wéér een gênante Photoshopfail

Als je denkt aan Photoshopfails dan denk je waarschijnlijk al snel aan de Kardashians. Een been dat mist, een zwevende arm of zelfs een kind dat op de familiefoto is 'geshopt'. Op de één of andere manier krijgen ze het elke keer weer voor elkaar en ook deze week is het weer raak. Dit keer is Kourtney Kardashian aan de beurt en maak een behoorlijke grote Photoshopblunder.  Zie jij 'm?

Kardashian Photoshopfail
Gisteren plaatste Kourtney Kardashian een nogal spraakmakende foto op Instagram en dit was niet alleen omdat ze naakt in een bad lag en weinig aan de verbeelding over liet. Nee, volgens haar volgers klopte er verschillende dingen niet aan de foto en zou er flink gesleuteld zijn aan de foto en konden haar fans de caption dan ook niet echt waarderen... Check hieronder of jij de fail(s) spot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Kritiek van fans
Als je goed kijkt heeft Kourtney een heel erg lang linkerbeen en een flink uitgerekte nek. Dat kan niet kloppen... Bij de foto schrijft ze: ''Love yourself as deeply as you love them.'' Je begrijpt dat dit zorgde voor veel sarcastische comments van haar fans. Zo zegt een volger: ''when she says „love yourself...“ and the pic is edited af'' en schrijft iemand anders ''If you advertise loving yourself so much, why editing lol. Omg this make me laugh.'🎊''

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved