Films & Series

Netflix thrillers: deze 10 spannende titels zijn alleen voor mensen met stalen zenuwen

 

Vind je romantische films maar te zoetsappig? We get it. Jij kijkt liever een film die spannend is! Wij hebben de 10 beste Netflix thrillers voor je op een rij gezet. En goed nieuws: het zijn allemaal Netflix Originals. Kijken op eigen risico 😉

1. Netflix thrillers: Orphan Black

Op een dag ziet Sarah haar dubbelganger zelfmoord plegen. Creepy! Ze besluit om de identiteit van die persoon aan te nemen en op die manier gaat er een wereld aan geheimen voor haar open… Oeh! Deze Netflix Original heeft vijf seizoenen met ieder seizoen 10 afleveringen. 

Watch on YouTube

 

2. Netflix thrillers: Dangerous Lies

Een film met Camila Mendes in de hoofdrol! Haar kennen we natuurlijk allemaal als Veronica uit Riverdale, maar nu heeft de actrice een rol in deze Netflix Original te pakken. Het verhaal gaat over een arme verzorgster (Camila) die onverwachts het huis van haar patiënt erft. Dit gaat samen met geheimen, bedrog en gevaar. Spannend!

Watch on YouTube

 

3. Netflix thrillers: Élite 

Alle drie de seizoenen van Élite staan op Netflix. In deze Netflix serie schrijven drie arme studenten zich in bij een privéschool in Spanje. Wanneer de arme studenten geconfronteerd worden met de rijke studenten, leidt dit tot een moord. Ai… Deze serie heeft een hoog binge-gehalte!

Watch on YouTube

 

4. Netflix thrillers: Don’t Listen

Don’t Listen is een Spaanse film en daarom ook onder de naam Voces te vinden op Netflix. Een gezin verhuist naar een nieuwe woning. Daar hoort het zoontje opeens een gekke stem. Just a heads up: deze film valt óók onder de categorie horror. Zó spannend is hij dus. 

Watch on YouTube

 

5. Netflix thrillers: Stranger Things

Deze Netflix serie gaat over een groepje kinderen. Op een dag raakt een jongen uit de groep vermist. Zijn vrienden willen hem vinden, maar tijdens de zoektocht komen ze oog in oog te staan met duistere krachten… Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat jij deze serie niet kent. Hij stond namelijk op nummer 1 in de best bekeken Netflix Originals allertijden

Watch on YouTube

 

6. Netflix thrillers: El Hoyo

Zoek je een film die na het kijken ervan nog een tijdje in je hoofd blijft rondspoken? Look no further. De Spaanse El Hoyo (The Platform) is best een duistere film. Het verhaal gaat over een speciale gevangenis in de vorm van een soort flat. Van boven naar beneden wordt er een plaat met voedsel neergelaten. Er is genoeg voor iedereen, mits iedereen alleen neemt wat ze nodig hebben. Zit je boven in de gevangenis, dan zit je goed. Onderin hebben de mensen honger en er dreigt een opstand. Brr.

Watch on YouTube

 

7. Netflix thrillers: Dark

Ben je niet vies van duistere verhalen? Dan is de serie Dark wellicht iets voor jou. Er staan drie seizoen op Netflix voor je klaar om te bingen. In deze Netflix Originals proberen vier verschillende families te ontrafelen wat er gebeurd is met een vermist kindje. Tijdens deze zoektocht ontdekken zij een schokkend mysterie.

Watch on YouTube

 

8. Netflix thrillers: In the Tall Grass

Deze spannende film uit 2019 is een verfilming van een boek. Een broer en zus horen een jongetje om hulp roepen vanuit een veld met hoog gras. Wanneer ze naar het jongetje zoeken, vinden ze geen uitweg meer in het hoge gras. En ze zijn niet alleen in het veld: something gevaarlijks en slechts houdt zich er ook verborgen. 

Watch on YouTube

 

9. Netflix thrillers: Mindhunter

Deze serie speelt zich eind jaren ’70 af. Twee agenten interviewen moordenaars om achter de psychologie van de moorden te komen. Dit zorgt voor een grote doorbraak in de criminologie. Ben jij een crime lover? Dan wil je deze twee seizoenen bekijken. 

Watch on YouTube

 

10. Netflix thrillers: Birdbox

Birdbox is een zenuwslopende film. Het verhaal speelt zich af in een wereld waarin een duistere kracht mensen tot zelfmoord drijft. In de film zien we hoe een gezin (met Sandra Bullock in de hoofdrol) probeert te overleven. Nagelbijten to the max!

Watch on YouTube

Ben je nieuwsgierig welke films en series je deze maand nog kunt kijken? Hier vind je een overzicht met alle titels die in eind dit jaar verdwijnen van Netflix. 

Bron: Netflix.comBeeld: iStock.com