Series & Films

Netflix films tip: Don't Listen, álleen kijken als je stalen zenuwen hebt

Vind jij het ook nice om af en toe helemaal weg te griezelen bij een spannende horror? Dan hebben wij dé Netflix films tip voor je: Don't Listen. Wees gewaarschuwd, deze film is zó eng dat je hem beter niet alleen kunt kijken. 

Netflix films tip: Don't listen, álleen kijken als je stalen zenuwen hebt

Netflix films Don't Listen: Het verhaal

Don't Listen is een Spaanse film van de regisseur Angél Gómez Hernandéz. De horror is dan ook bij de Netflix films te vinden onder de Spaanse naam Voces. Het verhaal gaat over Daniel en zijn gezin. Hij is getrouwd met Sarah en samen hebben zij een zoontje, Eric. De family verhuist naar een nieuwe woning. Na de verhuizing gaat het niet zo goed met de 9-jarige Eric. Hij hoort namelijk allemaal vreemde stemmen in het huis. Zijn ouders brengen Eric naar een kinderpsycholoog maar die denkt dat Eric alleen maar moet wennen aan de nieuwe woning. Maar dan hoort Daniel opeens een geest die smeekt om zijn hulp. Creepy! Op dat moment besluit hij om hulp te vragen bij een paranormaal expert. Nieuwsgierig geworden naar de állernieuwste horror binnen de Netflix films? Bekijk hier de trailer:

Netflix films Don't Listen: De cast

De acteurs zijn allemaal nog vrij onbekend, maar dit zal zeker veranderen na het succes van deze film. Daniel wordt gespeeld door aantrekkelijke Rodolfo Sancho, Sarah door Bélen Fabra en Eric door Lucas Blas. De Netflix film is pas net uitgebracht maar staat nu al in de top 10 van meest gekeken films. Fans op Twitter zijn erg te spreken over Don't Listen. 

Don't Listen is nú te zien op Netflix. Zijn spannende Netflix films niet echt jouw ding? Het kijken van kerstfilms vermindert stress en maakt gelukkig! Hier lees je een overzicht met alle nieuwe kerst Netflix Films van 2020. 

Bron: viva.nl | Beeld: brunopress.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved