Deze nieuwe kerstfilms van het jaar 2020 komen dit jaar op Netflix

News door Amber

Wat houden we van kerst. Zodra de kerstfilms weer op Netflix komen duiken we meteen met een dekentje op de bank met een kop warme chocomel, of niet? Wij snappen dat. Daarom hebben wij speciaal voor jou een lijstje met de nieuwste kerstfilms op Netflix die dit jaar uitkomen. Zo heb je toch wat leuks te doen in deze moeilijke tijd. 

Deze nieuwe kerstfilms komen dit jaar op Netflix

1. Holidate

'A date solely for the holidays: a holidate!' In deze leuke film met Emma Roberts (Sloane) besluiten twee singles om elkaars partner te spelen tijdens de feestmaand en proberen ze te voldoen aan alle sociale verplichtingen die daar bij komen kijken. Het leuke is: het blijft niet alleen bij kerst, maar ook Pasen, St. Patrick's Day, Valentijnsdag en Independence Day komen langs in de film. Dus houd je wel van vakantie, dan is deze romcom echt wat voor jou! 

Holidate zal vanaf 28 oktober op Netflix te zien zijn. 

2. Christmas on the Square 

Eindelijk, er komt een kerstfilm met Dolly Parton in de hoofdrol. In de film zul je zien dat een rijke vrouw (Christinie Baranksi) een aantal mensen uit haar dorp wil verjagen. Wanneer ze een bezoek krijgt van een engel (Dolly Parton) verandert alles. En je zult het vast niet verwachten, maar in de film zal Dolly Parton een hele hoop liedjes zingen! 

Christmas on de Square staat vanaf 22 november op Netflix. 

3. Jingle Jangle: A Christmas Journey 

Er is helaas nog geen trailer, maar als we naar de foto's kijken zullen er vele spectacels van kostuums in voorkomen. In de film kan je een muzikaal verhaal verwachten die gaat over een speeldgoedmaker die afwijkt van het gewone samen met zijn avontuurlijke kleindochter een fantasie wereld binnenstapt. Dit komt allemaal door een magische uitvinding. Met kostuums, zang, magie én muziek van John Legend. Kijken dus!

Jingle Jangle: A Christmas Journey is te zien vanaf 13 november op Netflix. 

4. The Christmas Chronicles 2

Yay, er komt dus een vervolg van The Christmas Chronicles uit 2018. Door een vader die overleed is kerst bij de familie in de film niet meer zoals het zou moeten zijn. Maar de kinderen gaan op avontuur met de kerstman en het wordt toch nog een geslaagd kerstfeest. Het leukste is dat zijn vrouw, Mrs. Santa (Goldie Hawn) bij deze film een grotere rol krijgt. Als je houd van klassieke kerstfilms is dit er echt een voor jou. 

The Christmas Chronicles staat vanaf 25 november op Netflix. 

5. The Princess Switch: switched again 

Dit is het vervolg van de geweldige film The Princess Switch. Hierin gaan Stacy (Vanessa Hudgens) en Kevin meedoen aan een bakwedstrijd die ze willen winnen. Ze komen allebei in aanraking met het koninklijk hof en ze worden allebei verliefd; Kevin op een princes en Stacy op een prins. In de strijd van de bakwedstrijd zijn er allemaal sabotages waardoor ze niet weten of ze hem gaan winnen. Verder: hoe gaat het aflopen met hun grote liefdes? Dit was van deel 1, maar hier komt dus een vervolg van en die wordt te gek! Er is helaas nog geen trailer beschikbaar. 

De datum van The Princess Switch: switched again is nog niet bekend. 

Bron: Viva | Beeld: Unsplash