Films & Series

Monica Geuze gaat Temptation Island presenteren en dit wordt haar co-host

Monica Geuze heeft het er in haar vlogs al een tijdje over. Er komt een geheim project aan. In haar video’s kon ze er eigenlijk nog niks over zeggen, maar ze hield ons al een hele poos in spanning. Konden jullie het amazing project van Monica al een beetje raden? Nou, het hoge woord is eruit en wij vertellen je er graag alles over. Monica gaat Temptation Island presenteren, samen met een hele bijzondere co-host!

Temptation Island: Love or Leave

Monica gaat samen met haar bestie Kaj Gorgels het nieuwe programma Temptation Island Love or Leave presenteren! Dit Temptation seizoen zal anders worden dan dat je gewend bent. De koppels gaan er nu namelijk achter proberen te komen of hun loved one wel echt de ware is. Er zullen geen verleiders rondlopen, maar alleen maar cuties die zelf ook echt opzoek naar liefde zijn. Dit concept komt je misschien bekent voor, het programma zal gaan lijken op Temptation USA. RTL vertelt het volgende over Love or Leave: “Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.” Temptation Island: Love or Leave is vanaf november te zien bij Videoland. We can’t wait!

View post on Instagram
 

Monica Geuze en Kaj Gorgels: Mind Over Madness

Temptation Love or Leave is niet het eerste project wat de twee besties samen gaan doen. Monica en Kaj hebben samen al Mind over Madness opgezet. Een online livestream die iedere maand gaat over allerlei mindfullness onderwerpen. Mega interessant! Hier kun je meer lezen over Mind over Madness. 

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress