Celebs

Van grijze muis naar hottie: Temptation-Laura heeft een nieuwe look

Dit seizoen was het smullen geblazen tijdens Temptation Island en daarom zijn we stiekem alweer de oude kandidaten vergeten, zo ook Laura Moenaert. Zij ging samen met haar vriend Roger de ultieme relatietest aan. Tijdens het programma had ze mooie blonde lokken, maar inmiddels heeft ze wel een andere look. Herken jij haar nog?

De nieuwe look van Laura Moenaert uit Temptation

Tijdens de opnames van Temptation Island viel de stille Laura niet heel erg op, maar haar blonde lokken juist wel. We zijn inmiddels alweer een tijdje verder en ze heeft dan ook een hele andere look, je herkent haar bijna niet meer terug. Op Instagram deelde ze een foto en haar blonde bos met haar is gone… Haar nieuwe kapsel is dan ook een stuk donkerder, maar ze heeft wel meerdere highlights. Al haar volgers vinden het mooi en ze krijgt veel positieve reacties. Naast dat Simone (deelnemer van het laatste Temptation Island seizoen) reageerde op haar foto met: ‘Love it girl’, kreeg ze ook een like van haar inmiddels ex-lover Roger. Klik hier om haar nieuwe coupe te bewonderen.

Het seizoen van Temptation Island waar Laura aan mee deed was niet heel spectaculair, maar gelukkig heeft dit seizoen alle schade ingehaald. Zach en Arda speelde hier een grote rol in.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL