Celebs

Met deze Temptation-verleider gaat Simone dit weekend op date

In Temptation Island konden wij allemaal zien dat Zach de verleiding totaal niet kon weerstaan, zo had hij het erg gezellig met Romee. Gelukkig had Simone op het eiland ook steun bij een van de handsome verleiders. Ze vertelt in 'Temptation Talk' of ze nog contact heeft met deze verleider. 

Simone heeft goed contact met één van de Temptation-verleiders

De Temptation-verleider die we bedoelen is natuurlijk Bas, hij richtte zich vanaf het eerste moment al helemaal op Simone. Simone vond dat totaal niet erg en was blij met zijn steun, ze zegt zelfs tegen de presentator Rick: "We hadden wel chemie samen. We konden goed praten en hij was de eerste persoon die me op mijn gemakt stelde." De twee hebben nog steeds contact. Sterker nog, aankomende zondag hebben ze een date op de planning staan. "Wie weet bloeit er nog wat moois", zegt Simone lachend.

Zo gaat het nu met Simone en Zach

Simone is super bij en stiekem ook wel trots met alle lieve berichtjes die ze binnenkrijgt via Instagram. Zach weet zich dan ook goed op de achtergrond te houden en heeft geen contact meet met Simone. Hij zegt: "Mijn wantrouwen is heel erg hoog. Als ik bijvoorbeeld praat met iemand via WhatsApp of Instagram, dan staat het meteen op honderd sites. Dus ik praat met niemand meer."

Toch is Zach afgelopen gespot met een nieuwe vrouw...

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved