Celebs

Dit vond Simone van haar deelname op Temptation Island

Nu al het meest veelbesproken koppel van Temptation Island 2020 is toch wel het duo Simone en Zach. Na de ‘telefoon-gate’ met Gianni en Melissa, maakten zij vanaf aflevering 8 hun opwachting in Thailand. Hoewel Zach zich direct onderdompelde in de vrouwen en het feestgedruis, was de deelname voor Simone een stuk minder geslaagd. 

Simone Smith over Temptation Island: “Ik vond het niet zo leuk”

Hoewel het overduidelijk is dat haar vriendje Zach Avelo het prima naar zijn zin heeft op Temptation Island, bleek Simone meer moeite te hebben om haar draai op het eiland te vinden. Aan de verleiders heeft dat in ieder geval niet gelegen, want Simone viel duidelijk direct in de smaak. In een interview met het Belgische blad Tagmag blikt ze terug op haar avontuur. “Ik denk dat iedereen het anders beleeft, maar ik vond het niet leuk. Waarom? Ik ben iemand die snel gestrest is en op het eiland kon ik met niemand van mijn naasten mijn gevoelens delen. Dat maakte het extra moeilijk. Voor mij was dit een eenmalige ervaring, een eye opener en een mindfuck.”

Simone is niet bang voor haar imago na Temptation Island

Hoewel Roshina, Elke, Angela en Melissa zich regelmatig zorgen maakten hoe ze op televisie overkwamen, was Simone hier niet zo mee bezig. “Ik sta wel sterk in m’n schoenen, anders zou ik niet aan zo’n programma kunnen meedoen,” laat ze nog weten. 

Over twee dagen kunnen we weer zien hoe het haar en Zach in de laatste dagen op het eiland is vergaan.  

Bron: HLN.be | Beeld: RTL

Must reads 👀