News

Kijkers walgen van uitspraken van Temptation Island's Zach

Nu Temptation Island bijna is afgelopen, wordt voor de laatste keer alles uit de kast getrokken om de sensatie een extra boost te geven. Door de kampvuurbeelden is Zach ontevreden over zijn relatie met Simone en gaat daarom volledig de verleiding aan. Daarnaast doet hij ook uitspraken over zijn daden, waar de kijkers het niet bepaald mee eens zijn.

Kijkers walgen van uitspraken van Temptation Island's Zach 

Sinds Zach en Simone, als vervanging voor Melissa en Gianni, hun entree maakten op de resorts, raken kijkers niet uitpraat over de opvallende acties van Zach. Zo gaat hij tijdens de tweede avond al flink de mist in met verleidster Romee en zet hiervoor ook een kampvuurjoker in. Hierdoor krijgt Zach's vriendin Simone deze beelden niet te zien. Tijdens het kampvuur is Zach niet blij met de uitspraken die Simone doet over zijn 'fuckboy' verleden. Door deze teleurstelling gaat hij vervolgens helemaal los met verleidster Romee. Toch heeft hij geen spijt en probeert hij zijn misstappen goed te praten. Dit kunnen kijkers niet echt waarderen en Twitter ontploft:

Zach Avelo te gast in Goedele On Top

Tijdens Goedele On Top komen verschillende kandidaten van Temptation Island langs om de gossip en opvallende fragmenten te bespreken. Vorige week was Zach aan de beurt en ook hier had hij zijn antwoorden klaar. "Ik zeg niet dat de beelden goed zijn, totaal niet. Zo wens ik mezelf niet te zien en m’n partner ook niet. Maar toen werd tegen mij verteld dat ik zat te droogneuken, aan haar borsten zat, haar zoende en haar in mijn bed trok", vertelt Zach. "Dat was totaal niet het relevante verhaal." Volgens hem speelde hij een psychologisch spelletje, door Romee te verleiden in plaats van zij hem. Blijkbaar was hij niet goed op de hoogte dat Temptation Island daar niet om draait... Volgende week zien we in ieder geval hoe de dreamdates aflopen. 

Bron: cosmopolitan.com, lovereality.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved