News

Zo reageert Simone op de roddels rondom Temptation Island

Het nieuwste Temptation-koppel Zach en Simone maakte in aflevering acht hun entree en sindsdien gaan er veel roddels rond over het stel. Zach zou namelijk ook op mannen vallen en fans beweren dat het koppel al uit elkaar was voordat ze meededen aan het programma. Simone is te gast in Temptation Gossip en hier legt ze uit of deze geruchten kloppen of niet. 

Zach en Simone al uit elkaar voor Temptation Island

In Temptation Gossip bespreekt Simone de roddels die rond gaan over het stel. Vervolgens komt de bewering dat ze geen koppel meer waren tijdens Temptation Island. Dit ontkracht ze meteen en vind het nergens op slaan. “Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald, want wij hadden voordat we meededen al zeker één jaar een relatie”, vertelt ze. Daarnaast vertelt het stel tijdens hun introductie in Temptation dat ze net uit Dubai kwamen, omdat ze daar op vakantie waren. 

Zach valt ook op mannen

Daarnaast gingen er plotseling foto’s rond waarop Zach poseerde in een BH, samen in bed lag met een man en video’s waarop hij zit te twerken. Hierdoor beginnen kijkers te twijfelen aan zijn geaardheid en beweren ze dat Zach homo zou zijn. Ook op deze roddel heeft Simone een duidelijk antwoord. “Nee, Zach valt niet op mannen. Ik denk dat hij gewoon een heel apart verleden heeft gehad in Mallorca. Veel gedronken, veel gekke dingen gedaan waardoor het nu lijkt alsof hij in een bh staat en dus op mannen valt. En twerkt.” Ze vindt het erg vervelend voor Zach. Ze merkt aan hem dat hij het vervelend vindt dat bepaalde dingen wel erg uit de hand lopen op het internet. 

View post on Instagram
 

Benieuwd wat Simone achteraf van haar deelname aan Temptation Island vond? Lees het hier.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀