Beauty

Krullenbollen opgelet: dit zijn de krullenkappers bij jou in de buurt

Wist jij dat je jouw krullen het beste kan laten knippen door een echte krullenkapper? Deze is gespecialiseerd in krullende lokken en weet dus precies wat wel en juist niet goed is voor jouw hairdo. Helaas zijn er niet zoveel krullenkappers als normale kappers en is het dus zoeken naar een goeie bij jou in de buurt. Speciaal voor jullie heeft Girlscene de beste krullenkappers per provincie voor jou op een rijtje gezet. 

Er wordt in dit artikel veel over de CG-methode gesproken. Hier lees je precies wat dat inhoud.

Groningen 

Voor alle ladies uit Groningen: ga eens met je krullenbol langs the Proof. Het internet staat vol met positieve reviews over deze krullenkapper. Jouw krullen worden droog geknipt en de kappers zijn op de hoogte van de CG-methode. Nog een voordeel: krullen knippen kost maar €32,50. Ook staan ze in Groningen klaar voor advies en tips. 

View post on Instagram
 

Friesland

In Friesland vind je Taapke’s haarzaak onder leiding van, jawel, Taapke. Ook deze kapperszaak houdt zich aan de CG-methode en is niet enorm prijzig. Voor €29 worden jouw krullen weer mooi geknipt. Dit doen ze bij Taapke in Drachten volgens de Curlsys techniek, hiermee worden jouw natuurlijke krullen weer zichtbaar. Yay.

View post on Instagram
 

Drenthe

Drentse krullenbollen kunnen aankloppen bij Zizzer by Kim. Ook deze krullenkapper werkt met CG-producten en knipt volgens de Curlsys techniek. Jouw krullies kan je laten knippen vanaf €60. Deze salon van Kim Timmer vind je in Veenoord. Waar wacht je nog op?

View post on Instagram
 

Flevoland

De KrullenTemmer in Lelystad is enorm geliefd onder krullenbollen. Deze kapsalon werkt met de CG-methode en is gespecialiseerd in verschillende kniptechnieken: DevaCut, Morango, Top Down Cutting, Cubist Curl Cut en Curlsys. Wat deze verschillende technieken inhouden en welke prijs daarbij hoort, vind je op de site. Wil je graag langs bij de KrullenTemmer? Dan moet je nog even geduld hebben: de salon is tijdelijk gesloten in verband met zwangerschapsverlof.

View post on Instagram
 

Overijssel

In Overijssel kunnen krullende koppies terecht bij Frizzy’s hairsalon. Deze salon is bekend met de CG-methode en laat jouw krullen weer stralen. Enkel knippen kost bij Frizzy’s hairsalon €19,50. Wil je het ook laten wassen en föhnen? Dan wordt het wat duurder. Eén ding is in ieder geval zeker: jouw krullen zijn hier in Enschede in goede handen.

View post on Instagram
 

Noord-Holland

In Noord-Holland vind je erg veel krullenkappers, toch zijn enorm veel krullies dol op de Krullenspecialist in Amsterdam. Er wordt nat en droog geknipt en de producten zijn helemaal CG. Laat jouw krullen voor €60 weer dansen!

View post on Instagram
 

Gelderland

Angel’s Curly Hair in Zetten knipt enkel krullen en doet dit ook enorm goed. De kapster knipt volgens de volgende technieken: Curlsys en Devacut. De prijzen variëren op basis van lengte en textuur tussen de €52 en €72. Dit toppertje vind je in Zetten.

View post on Instagram
 

Utrecht

In Amersfoort vind je Hairworx die bekend is met CG-producten. Ze knippen volgens de Curlsys of DevaCut kniptechniek en adviseren jou graag welke het best bij jouw haar past. Hairworx is wel iets aan de prijzige kant: vanaf €71,75 knippen ze je hairdo. Opzoek naar en goede krullenkapper die wat minder duur is? Krullenbollen zijn ook erg enthousiast over Ebony Hairstudio in Utrecht. 

View post on Instagram
 

Zuid-Holland

In Zuid-Holland kan je met je bos krullen terecht bij de Rotterdamse Jo & Curls. Recensies zijn lovend en de foto’s liegen er ook niet om. Wat een topper die Joann. Ze werkt volgens de CG-methode en gebruikt de DevaCut als kniptechniek. Je kan er alleen op vrijdag terecht en je wordt vanaf €65 geknipt. Een andere geliefde krullenkapper in Zuid-Holland is More than Curls in Leidschendam. Jouw krullen zullen weer stralen.

View post on Instagram
 

Noord-Brabant

Krullenkapper PureLou vind je in Tilburg. Deze kapper is bekend met de CG-methode, knipt op nat haar en is dé krullenexpert van Brabant. Vanaf €45 kan jij hier je bos haar volledig eco friendly laten knippen. Let’s go.

View post on Instagram
 

Zeeland

In Dreiwegen vind je 3Ways Hairstyling en Visagie. Deze salon is gecertificeerd krullenspecialist in CG en ECO en ook hier zijn ze op de hoogte van de Curlsys techniek. Top dus. Laat je bos temmen voor €65.-. De resultaten zijn prachtig. 

View post on Instagram
 

Limburg

Salon belle et beau ligt in Nuth. Ze bieden de DevaCut en Curlsys techniek aan. De eigenaresse heeft zelf ook prachtige krullen en staat jou bij met advies en tips. Erg handig voor nieuwelingen. De prijzen variëren van €52 tot en met €107,50, afhankelijk van de gewenste kniptechniek lengte van het haar. Prachtig, toch?

View post on Instagram
 

Bron: The Curls Cult | Beeld: Getty Images