News

Met zijn hoofd in de wolken: dit is de nieuwe vriendin van Love Island-Donny

Nieuwe-vriendin-Love-Island-Donny

In maart lieten Donny en Rowenna, bekend van hun deelname aan Love Island 2021, weten dat ze uit elkaar zijn gegaan. Hoewel er al een tijdje geruchten rondgingen over een mogelijke break-up, kwam het nieuws toch als een schok voor vele fans. Nu, drie maanden later, is Donny weer helemaal met zijn hoofd in de wolken! Op Instagram deelde hij namelijk een schattige foto met zijn nieuwe vriendin. Cute!

Donny en Rowenna

Donny Navajas deed in 2021 mee aan Love Island en ontmoette daar de sprankelende Rowenna van der Linden. Het stel verliet de villa dolverliefd en zette hun relatie vol vuur voort in Nederland. Instagram ontplofte van hun liefdevolle foto’s en video’s, maar sinds september vorig jaar werd het erg stil. Toen Donny en Rowenna hun break-up aankondigden, waren we allemaal even in shock. Zó jammer!

Rowenna vertelde openhartig over hun breuk: “We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een prachtige tijd samen gehad, dus dit is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te geven.” Ook Donny liet van zich horen: “Helaas speelde dit al een tijdje. We hebben ons best gedaan, maar het mocht niet baten. We gunnen elkaar het allerbeste.” Beiden zijn hun eigen weg gegaan, maar nu heeft Donny de liefde weer gevonden!

Donny deelt lieve foto met zijn nieuwe vriendin

Toen we hoorden dat Donny een nieuwe liefde heeft gevonden, waren we natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar wie het zou zijn. Deze week verraste hij zijn volgers met een mega schattige foto op Instagram van hem en zijn nieuwe vriendin, Isabel Carvalho van den Broek. Bij de foto’s schreef Donny trots: ‘You & Me’. De reacties van zijn Love Island-vrienden kwamen snel binnen. Job, Morris, Rick, Deniz, Lennert en Jules feliciteerden Donny meteen met zijn nieuwe relatie.

Hoe Dony zijn nieuwe liefde heeft ontmoet, blijft helaas nog een groot mysterie. Hoe dan ook, we wensen het nieuwe koppel het allerbeste en hopen snel meer leuke kiekjes te zien!

View post on Instagram
 

Rowenna van Love Island

Op social media is te zien dat Rowenna, de ex van Donny, nog geen nieuwe vlam heeft. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet aan het daten is! Rowenna zit nu in haar single era en dat is helemaal oké! Hoewel ze in Love Island en op Instagram altijd supervrolijk overkomt, heeft ze ook minder leuke tijden gekend.

Ze heeft zich eerder openlijk uitgesproken over haar persoonlijke struggles en onzekerheden. Rowenna praat in het filmpje eerlijk over haar onzekerheden en wil ze jonge meiden inspireren met haar boodschap. ”Ik wil jullie iets vertellen waar ik al een hele lange tijd mee gestruggeld heb, maar ik denk dat er heel veel jonge meiden zijn die dit ook hebben”, begint de realityster haar verhaal. “Toen ik 14 jaar oud was kreeg iedereen om mij heen al flink wat vrouwelijke vormen. Bij mij bleef dat enorm achter. Ik kon eigenlijk niet eens een cup A aan.”

 

Beeld: Instagram @donsses