Celebs

Love Island Rowenna openhartig over onzekerheden: ‘Heel lang gestruggeld’

love-island-rowenna-onzekerheden

Veel meiden hebben last van onzekerheden, zo ook de mensen die een 'perfect plaatje' op social media neerzetten. Rowenna, die we allemaal kennen van Love Island, plaatst een openhartig filmpje op Instagram en praat hier over haar onzekerheden.

Onzekerheden

Tegenwoordig deelt iedereen alles op social media. Het liefst laten we zien hoe goed ons leven gaat. Vaak zetten influencers een onhaalbaar ideaalbeeld neer op Instagram en daar kunnen veel meiden heel onzeker van worden. Maar niet alle celebs willen alleen het ‘perfecte plaatje’ neet zetten. Rowenna uit Love Island praat in dít filmpje openhartig over haar onzekerheden en wil jonge meiden inspireren met haar boodschap.

“Ik wil jullie iets vertellen waar ik al een hele lange tijd mee gestruggeld heb, maar ik denk dat er heel veel jonge meiden zijn die dit ook hebben”, begint de realityster haar verhaal. “Toen ik 14 jaar oud was kreeg iedereen om mij heen al flink wat vrouwelijke vormen. Bij mij bleef dat enorm achter. Ik kon eigenlijk niet eens een cup A aan.”

Love Island

De beauty was dus zó onzeker dat ze een borstvergroting wilde gaan doen. Toen eenmaal bij de kliniek aangekomen en na het horen van alle complicaties, heeft ze deze operatie niet doorgezet. “Dat maakte me angstig, dus ik heb het toen toch niet gedaan”, legt ze uit. De onzekerheden van Rowenna gingen helaas nog niet weg en ze was daardoor dan ook heel zenuwachtig voor haar deelname aan Love Island. “Je loopt de hele dag in bikini en ik was best wel veel afgevallen, waardoor het beetje wát ik had, ook verdwenen was.”

Lees ook:
Gaby Blaaser deelt openhartig bericht op Insta: ‘Soms ben ik onzeker’

Geluk en liefde

Gelukkig heeft Rowenna zich over haar onzekerheden heen kunnen zetten en is de Love Island-ster blij dat ze niet door is gegaan met de borstvergroting. “Nu ben ik gewoon trots op wie ik ben. Enne, die kleine titties horen er gewoon bij”, vertelt ze trots en vrolijk. Ze wil haar volgers nog een mooie boodschap meegeven. “Wat je keuze ook is, of je nu een borstvergroting of verkleining wil doen: de keuze is aan jou, maar geluk en liefde komt echt van binnenuit. Wees blij met wie je bent en maak een keuze die dicht bij je hart ligt.”

View post on Instagram
 

 

Beeld: instagram @rowenna_vdl

Must reads 👀