News

De mol in een nieuw jasje: vanaf vandaag is het nieuwste seizoen van ‘Wie is de Mol’ te zien

nieuwste seizoen wie is de mol

Wie is de Mol? is dé ultieme favoriet van talloze televisiekijkers. Iedere aflevering zitten we weer vol spanning klaar op de bank, met onze Wie is de Mol? app binnen handbereik. En zelfs nadat de televisie is uitgezet of de aflevering is afgelopen, blijft die ene vraag in je hoofd rondspoken: wie is nu de Mol? Goed nieuws, want vanaf vandaag is het nieuwste seizoen, verpakt in een splinternieuw jasje, te streamen!

Wie is de Mol?

Het jaar 2024 begon fantastisch voor alle Wie is de Mol?-fans. In de eerste maanden van het jaar konden we genieten van het vorige seizoen. Anna Gimbrère werd ontmaskerd als de Mol, terwijl Fons Hendriks naar huis ging met de hoofdprijs van € 8585 én de titel van winnaar van het 24e seizoen.

In januari ontvingen we het spannende nieuws: dit jaar komt er een jubileumeditie! Normaal gesproken zien we verschillende bekende Nederlanders in het programma verschijnen, maar dit seizoen heeft Wie is de Mol een nieuw jasje aan: dit seizoen doen er alleen maar onbekende Nederlanders mee.

Ontzettend veel Nederlanders meldden zich afgelopen jaar aan, maar slechts tien geluksvogels werden uitgekozen om de strijd aan te gaan. Ze stapten in het vliegtuig naar Oman en stapten weer uit in het mysterieuze speelterrein van de Mol. Hun avontuur begint in Muscat, de hoofdstad van Oman, wordt vervolgd in Nizwa en eindigt in de betoverende Wahiba-woestijn. Spannend!

Een droom die uitkomt voor Hila Noorzai

Dit seizoen is ook bijzonder omdat we afscheid hebben moeten nemen van presentator Rik van de Westelaken. Hila Noorzai, die zelf deelnam aan het programma in 2022, neemt dit seizoen het stokje over. Voor Hila is dit een droom die uitkomt. “De energie, authenticiteit en scherpzinnigheid van de kandidaten hebben dit avontuur voor mij onvergetelijk gemaakt,” deelt ze enthousiast. Wij kijken er ontzettend naar uit om haar te zien stralen als de presentatrice van het programma.

Nu te zien via NPO Start

Ook hoef je deze editie niet voor de televisie klaar te zitten, want het nieuwe seizoen kun je nu via streaming bekijken! Volgens NPO is dit een perfect ‘alternatief voor de volle sportzomer’. Gedurende vier weken worden er op vrijdag twee afleveringen gepubliceerd, die anders zijn opgebouwd dan we van het programma gewend zijn. “Op deze manier spelen we met een spanningsboog die beter past bij het on demand kijken: waar en wanneer het jou uitkomt”, deelt NPO Start. Is dat toch even ideaal!

Het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf vandaag exclusief te bekijken bij NPO Start. En, wie denk jij dat het is?

View post on Instagram
 

Zit jij ook altijd klaar voor de televisie voor B&B Vol Liefde? Déze B&B-eigenaren doen mee aan het gloednieuwe seizoen van B&B Vol Liefde.

Beeld: avrotros