News

Yes: vanaf déze datum is het nieuwe seizoen Wie is de Mol? te zien

wie-is-de-mol-nieuw-seizoen

Het is tijd om onze speurneuzen weer aan het werk te zetten, want na het avontuur van het afgelopen seizoen van Wie is de Mol? is het bijna tijd voor een gloednieuw hoofdstuk. Spelletjes spelen, raadsels oplossen en het ontrafelen van de geheimen van de Mol in een exotische setting zijn de ingrediënten die ons hart sneller doen kloppen. Terwijl we nog nagenieten van de spanning en sensatie van het vorige seizoen, worden we alweer geconfronteerd met een nieuwe uitdaging, maar dit keer met een twist...

Wie is de Mol?

Bij Wie is De Mol? vind je de ideale mix van spanning, avontuur, raadsels en het ontrafelen van geheimen. Terwijl we nog napraten over het vorige seizoen en de onthullingen van de Mol, staat er alweer een gloednieuw seizoen voor de deur. Het is slechts een kwestie van maanden voordat we ons weer kunnen onderdompelen in ons favoriete spelprogramma en ons klaarmaken voor een nieuw avontuur.

Onbekende Nederlanders

De makers van het programma gooien deze keer het roer volledig om. In plaats van bekende Nederlanders volgen we in dit spannende avontuur een groep onbekende Nederlanders die de uitdaging aangaan om de identiteit van De Mol te ontrafelen. Dit kondigde het programma eerder vandaag aan op Instagram. Het nieuwe seizoen neemt de deelnemers mee naar Oman, en niet alleen dat, ook het vertrouwde gezicht van Rik van de Westelaken maakt plaats voor een nieuw gezicht: Hila Noorzai. Zij zal het stokje overnemen van de presentator en de kandidaten begeleiden tijdens het aankomende seizoen in Oman.

View post on Instagram
 

Klaar voor

Vanaf 28 juni zal het nieuwe seizoen te zien zijn op NPO Start. Gedurende vier weken zullen er twee afleveringen per week online verschijnen. Wij zijn er helemaal klaar voor, en de reacties in de comments zijn natuurlijk ook erg positief. “Oeeh, doet me denken aan De Mol, hopelijk wordt het net zo gaaf! En mooi, want zo hoef ik niet te lang af te kicken”, schrijft een enthousiaste volger. “Sorry, maar wanneer had ik me hiervoor kunnen opgeven?” vraagt een ander zich af. Dat vragen wij ons stiekem ook af, want dit is toch wel een programma waar we graag aan mee hadden gedaan. We zullen het volgende seizoen zeker in de gaten houden!

Zelf Wie is de Mol? spelen

Vind je het jammer dat je je niet hebt kunnen aanmelden voor het seizoen met de onbekende Nederlanders? Dan hebben we toch een kleine troost voor je. Bij The Park Playground kun je met je vrienden of collega’s meespelen in een Virtual Reality-versie van Wie is de Mol?. Dit spel is precies zoals het spelprogramma op televisie en biedt de ultieme uitdaging om te zien of jij De Mol kunt ontmaskeren.

Beeld: Wie Is De Mol?