Lifestyle

Swipe voor je bestie met nieuwe ‘Matchmaker’ functie op Tinder

nieuwe-functie-tinder-matchmaker

Durf jij je toekomst in de handen van je beste vriendin te leggen? Of kan juist jouw bestie wel wat hulp gebruiken in de zoektocht naar de ware? Hoe het ook zit, dankzij de nieuwe functie 'Matchmaker' van Tinder hoef je niet meer alleen op jacht. Zo gaat het in zijn werk...

Nieuwe Tinder-functie

Het leukste aan Tinder is het eindeloze swipen, een ego boost krijgen na een match en mensen tegenkomen uit je eigen dorp. Alleen is dit niet helemaal de reden dat je op deze datingapp zit: je wil de liefde van je leven ontmoeten natuurlijk. Om de zoektocht naar de liefde iets te versnellen, heeft Tinder de nieuwe functie ‘Matchmaker’ bedacht.

Jij kunt de hulp van je beste vrienden en vriendinnen wel gebruiken! Zij kennen jou als geen ander en hebben een goed beeld van wie er bij jou past. Laat je verrassen door de selectie van je besties en kies uit welke babe jou het meeste aanspreekt. Of leuker nog, wees zelf de zogenaamde ‘Matchmaker’ en swipe namens je vriendin links of rechts. Welke lover vind je het beste bij haar passen?

Matchmaker

De nieuwe ‘Matchmaker’ functie van Tinder werkt als volgt: wanneer jij degene bent die wel wat warmte kunt gebruiken tijdens deze koude wintermaanden, let goed op! De eerste stap is om een vriend, vriendin of je crazy tante uit te nodigen. Ga naar Instellingen en klik vervolgens op Matchmaker. Je ontvangt nu een unieke link om met je bestie te delen. Elke dag mag je maximaal 15 unieke links versturen en deze verlopen na 4 uur. Vervolgens kan je de aankomende uren niet zien wie jouw beste vriend of vriendin naar rechts aan het swipen is. Nadat de link is verlopen, krijg je de aanbevolen profielen te zien.

Bron: Tinder

Doe zelf mee!

Ben jij de vriendin die een link heeft ontvangen en ga je al je wingman skills in de strijd gooien? Dan leggen we graag uit hoe dit voor jou in zijn werk gaat. Klik binnen 4 uur na ontvangst op de link. Zo word je naar Tinder Web gestuurd en krijg je de vraag om in te loggen. Je kunt verder gaan als gast of inloggen met je bestaande account, wat jij wil! Wanneer je zo ver bent, krijg je een reeks aan profielen te zien. Denk goed na over hoe jouw vriend of vriendin in the game zit en swipe namens hen links of rechts. Kan ze wel een good guy gebruiken of is ze altijd op zoek naar een bad girl?

Als je alle hunks en babes hebt gehad, kan je ervoor kiezen om anoniem de profielen aan te bevelen (behalve als je aan het begin bent ingelogd met een bestaand account). Nu is het tijd om af te wachten. Wie weet zit haar toekomstige partner er wel tussen en heb jij hem of haar voor haar uitgezocht!

Beeld: instagram @amaka.hamelijnck