Celebs

Temptation Island-Melanie haalt uit naar Ramon in TikTok video

melanie tiktok video

Temptation Island: Love or Leave is alweer bijna afgelopen en veel kijkers vinden dat er weinig gebeurd is. Het enige koppel die voor een beetje sensatie zorgen zijn Melanie en Ramon en dan hebben we het vooral over Ramon. Eerder reageerde Melanie al op zijn uitspraken tijdens de dreamdate, maar nu haalt zij flink uit naar hem in een TikTok video.

Melanie & Ramon

Melanie en Ramon zijn al een tijdje samen en doen mee aan Temptation Island om te kijken of zij de perfecte match voor elkaar zijn. Het koppel heeft elkaar leren kennen tijdens het uitgaan in Antwerpen en de vonk sloeg meteen over. Maar er is wel één probleem. In Nederland wonen de twee 230 kilometer bij elkaar vandaan, waardoor ze elkaar alleen in de weekenden zien. Melanie wil heel graag samen wonen en daarom wil zij erachter komen via Temptation Island of hij de ware is. Maar tot nu toe lijkt het erop dat Ramon het erg gezellig heeft en Melanie reageert in een TikTok video op zijn uitspraken.

Dreamdate

Vorige week donderdag konden we zien wie Melanie en Ramon meenamen op dreamdate. De keuze was voor Ramon snel gemaakt, want hij had al een aantal dagen zijn ogen op vrijgezel Lisa gericht. Eerder nam hij haar al mee op een massagedate en toen ging het er al flirterig aan toe. Ook tijdens de dreamdate met Lisa hield hij zich niet in. Ze gingen samen in het water, maar het was erg koud. Ramon maakte al snel de opmerking ‘We kunnen elkaar wel opwarmen’. Dit was niet het enige, want hij was constant aan het flirten en ze gingen ook samen in één bed slapen. Melanie heeft eerder al eens gereageerd op de uitspraken van Ramon, maar haalt nu nog eens flink uit naar hem in een TikTok video.

Lees ook: 
Temptation Island-Melanie over dreamdate Ramon: ‘Hij heeft er lak aan’

TikTok video

De opmerkingen van Ramon tijdens de dreamdate waren voor Melanie alles behalve leuk om aan te horen. Melanie besluit daarom om een grappige TikTok video in het zwembad op te nemen. In de video zien we Melanie en vrijgezel Marisol verschillende opmerkingen van Ramon nadoen. We weten nog niet of Melanie en Ramon uit elkaar zijn, maar door deze video krijgen wij het gevoel van wel. Waarom zou de blondine deze video anders maken? Wij zijn in ieder geval benieuwd of Melanie en Ramon nog samen zijn, in de volgende aflevering krijgen we het verlossende woord. Can’t wait!

View post on TikTok

Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Must reads 👀