Celebs

Maureen over slechte eerste indruk van Thomas bij De Bachelor

maureen-bachelor-thomas

De vorige editie van De Bachelor is alweer eventjes geleden, maar terugblikken op het vorige seizoen doen we nog maar al te graag. Maureen vertelt daarom over haar deelname aan het programma en haar slechte eerste indruk van Bachelor Thomas.

De Bachelor

De Bachelorette komt bijna om de hoek kijken, dus dit is het perfecte moment om nog even terug te blikken op het vorige seizoen. Maureen, die als tweede eindigde in de race naar het hart van Thomas van der Vlugt, doet verhaal over haar deelname aan het programma.

In het seizoen van Thomas hebben we kunnen zien hoe Merel er met de laatste roos vandoor ging. Uiteindelijk hield deze relatie geen stand en werd hun break-up publiek uitgevochten op Instagram. Remember? Maureen heeft echter nog niet zoveel van zich laten horen, tot nu! In de podcast Date Night Talkshow vertelt ze over de eerste ontmoeting met Thomas.

Lees ook:
Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van Bachelor-Indigo

‘Het was toch even een terugschakeling’

De podcast host vraagt aan Maureen of er dames waren die Thomas tóch niet helemaal zagen zitten na de eerste ontmoeting. De finalist geeft hier eerlijk toe dat zij wel een van die meiden was. “k had dat zelf ook, de eerste keer dat ik over de rode loper heen liep. Het eerste wat ik dacht was: hij is klein”, vertelt ze. “En dat is omdat mijn ex voor hem best wel lang was. Dan is dat toch even een terugschakeling. Als je iemand op social media ziet, heb je geen idee van lengte. En dat dachten veel meiden eigenlijk.”

Ai, dat zal Thomas wel niet leuk vinden om te horen. Ondanks deze ‘tegenslag’ kreeg Maureen toch bijna de laatste roos van Thomas, dan blijkt maar weer dat lengte niet alles is, boys! 😉

View post on TikTok

Beeld: de bachelor

Must reads 👀