Celebs

OMG! Zangeres Maan neemt groots besluit

Danique
maan-groots-besluit

Zangeres Maan heeft het de afgelopen tijd enorm druk gehad. Ze wel 20 (!) keer opgetreden bij de Vrienden van Amstel Live en niet te vergeten al het repeteren achter de schermen. Na al haar harde werk en inspanning neemt Maan nu een groots besluit!

Vrienden van Amstel Live

Maan is uitgenodigd bij de podcast van mede-artiest Kraantje Pappie, Kraan aan de bar. Hier vertelt ze over haar ervaringen bij de Vrienden van Amstel Live en onthulde Maan een groots besluit. Ze heeft het, net zoals alle andere artiesten, heel zwaar en druk gehad tijdens de talloze optredens in Ahoy Rotterdam. “Het is ineens weer volle bak aan, superveel mensen, helemaal hyped, heel veel sociaal doen en dat soort dingen”, vertelt de zangeres aan Kraantje.

“Soms raak ik een beetje overprikkeld en merkte ik dat ik wat sneller moe werd, dan ging ik maar lekker na de show naar huis. Nu heb ik goed geslapen”, gaat ze verder. Het is Kraantje Pappie ook wel opgevallen dat ze een beetje uitgeblust is en kaart aan dat ze minder ‘door de backstage bar heeft gevlogen’. “Ik weet niet, misschien toch de verstandige ‘Moony’ die omhoog komt en een heel lief vriendje die dan in mijn bedje wacht”, lacht Maan.

Lees ook:
OMG! Zoveel geld verdient zangeres Maan per optreden

Groots besluit

De zangeres heeft niet alleen besloten om wat minder hard te gaan feesten, maar wil ook even de rem zetten op haar carrière. “Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen”, neemt Maan als groots besluit. In de podcast vertelt ze dat ze deze tijd graag wil nemen om naar het buitenland te vertrekken. “Ik weet het eigenlijk nog niet eens zo goed. Ik wil heel graag Italiaans leren, dus ik dacht misschien in Italië een cursus volgen.”

Maar is ze er nog niet helemaal over uit waar ze heen wil reizen. “Ik wil eigenlijk ook nog naar Japan. Dus ik dacht: heel even ‘uitzonen’, heel even kijken: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen jaren, echt even loskoppelen. Ik denk dat dat wel heel fijn is.” Het klinkt alsof de zangeres zónder vriendje Karel (van Goldband) op pad gaat. Ze wil de tijd nemen om alleen te zijn en ervaren hoe het is om zelfstandig te reizen.

Beeld: instagram @maan.de.st

Must reads 👀