Celebs

Zóveel kilo verloor Jill-Goede tijdens deelname EMIDJ

kilo-jill-goede-emidj

De deelneemsters van Echte Meisjes in de Jungle hebben het niet altijd even makkelijk gehad. Weinig eten, maar wel veel actieve opdrachten uitvoeren. Door deze bijzondere omstandigheden is Jill Goede tijdens haar deelname aan EMIDJ heel wat kilo's afgevallen!

Jill Goede

Door al het geruzie en gekibbel vergeten we soms dat de dames in Echte Meisjes in de Jungle ook echt moesten overleven in Laos. Van slapen in hangmatten tot aan koken op kleine gaspitjes en de dag daarna weer een intensieve opdracht uitvoeren. De deelneemsters kregen niet zoveel te eten en waren veel actief bezig. Door de verandering van dit eetpatroon is Jill Goede heel wat kilo afgevallen tijdens haar deelname aan EMIDJ!

In de eerste aflevering sprak de blondine al openhartig over haar onzekerheden en dit kwam later nog een aantal keren terug in het programma. Ze was omringd met afgetrainde lichamen en dit vond de Big Brother-winnares heel confronterend. “Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit”, zei Jill tijdens de opnames. “Terwijl ik ‘s ochtends een opgeblazen gezicht heb.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Zo zag EMIDJ-Jill Goede er vroeger uit

Afgevallen

Toen de EMIDJ opnames voorbij waren en Jill Goede weer op Nederlandse bodem landde, was ze verbaasd toen ze weer op de weegschaal stond, ze was heel wat kilo afgevallen. “Die weken in de jungle kreeg ik door de heimwee naast die paar droge korrels nauwelijks iets door mijn keel”, vertelt Jill in een interview met Grazia. “Ik was dan ook zeven kilo afgevallen. Was, want die kilo’s zitten er inmiddels weer aan.” De prachtige realityster is hard aan het werk gegaan met haar negatieve zelfbeeld en is veel blijven sporten toen zij terug kwam uit de jungle. “Ik voel me nu meer mezelf, niet zo slapjes. Ik kom snel aan, dus let wel altijd goed op wat ik eet.”

Beeld: videoland

Must reads 👀