Lifestyle

Merry Christmas! Deze kerstwinkel in Haarlem is het hele jaar geopend

kerstwinkel-haarlem

Begin jij het liefste ook al zo vroeg mogelijk met het optuigen van de kerstboom en het versieren van je huis? Dan ben jij in deze kerstwinkel in Haarlem aan het goede adres. Dit winter wonderland is namelijk het hele jaar door geopend en heeft echt de leukste kaarsen en kerstdecoratie!

Deze kerstwinkel in Haarlem is het hele jaar geopend

De kerstwinkel in Haarlem, ook wel bekend als Candlelight is het hele jaar geopend en is ook nog eens de oudste kerst-en kaarsen winkel van Nederland. Volgens de eigenaar kun je hier dan ook het hele jaar terecht voor zelfgemaakte kaarsen en andere leuke kerstdecoratie, zoals kerstballen en natuurlijk slingers voor in de kerstboom. Er wordt zelfs het hele jaar kerstmuziek gedraaid!

Kerstbeeldjes en christmas crackers

Ondanks dat je in de winkel vooral kaarsen kunt kopen hebben zij ook veel andere bijzondere kerstdecoraties. Zo kun je er namelijk terecht voor religieuze kerstbeeldjes en christmas crackers. Gelukkig is hun eerste lading kerstartikelen in augustus al gearriveerd, dus we alvast inkopen gaan doen voor onze favoriete feestmaand van het jaar.

Lees ook:
Wait what?! Deze vrouw versiert haar huis al vier maanden voordat het kerst is

Mocht je door dit artikel nou ook zo’n zin in kerst hebben gekregen dan is een bezoekje aan de winkel zeker de moeite waard. Candlelight is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en zit op de Generaal Cronjéstraat 65 in Haarlem. Dus trommel je vriendinnen op en plan een gezellig middagje Haarlem in! Mocht je daar nou echt geen tijd voor hebben? Hebben ze ook een webshop waar je al je kerstdecoratie gewoon kunt bestellen!
Beeld: Pinterest